Στον Δημαρχόπουλο οι Ξενοδόχοι της Ξάνθης


Τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στο Δημαρχείο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρηματιών Ξάνθης.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρηματιών Ξάνθης Ιωάννης Ιερόπουλος, η Α΄ αντιπρόεδρος Νικολέττα Λαφτσοπούλου, ο Β΄ αντιπρόεδρος Σάββας Χριστοδούλου, ο γεν. γραμματέας Αθανάσιος Αράπης, ο ταμίας Παρασκευάς Χατζηδοπαυλάκης και το μέλος Ιωάννης Κωνσταντινίδης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο και απασχολούν τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Ξάνθη και διερευνήθηκαν τρόποι αποτελεσματικότερης διαχείρισης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης επισήμανε ότι «επιδίωξή μας είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Ξάνθης και κατά συνέπεια να προωθήσουμε την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της τοπικής επιχειρηματικότητας», ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για μια διαρκή συνεργασία με τους εκπροσώπους του νέου Συλλόγου, με σκοπό την ισχυροποίηση και τη διάδοση του brand name της Ξάνθης αλλά και των Νεστοχωρίων.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال