Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θλιβερό περιστατικό στο Ξάνθη – Άρης Κ15

Κοινοποίηση

Ξάνθη και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας. Ωστόσο, ένας παράγοντας της ομάδας της Θράκης κατάφερε να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα, ακόμα και σε ματς εφήβων.

Σύμφωνα με το sport24.gr ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας, Θεόδωρος Σαββίδης εξύβρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης με τους κίτρινους μετά το τέλος της για κόκκινη κάρτα που αντίκρισε παίκτης των γηπεδούχων. Μάλιστα, στάθηκε ακόμη και στην εντοπιότητα του ρέφερι, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Δράμα. Την Τρίτη (19/3) κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για τη συμπεριφορά του.

“Βάσει των αναφερομένων στο από 16/3/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 16/3/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Θ. Σαββίδη στον αγώνα Ξάνθη-Άρης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 3 παρ. 3 περ. γ’, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 10 παρ. 1 δ I΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 15 παρ. 1 περ. γ’ , 19 του Π.Κ. της ΕΠΟ”.

Η συγγνώμη Σαββίδη
Από την πλευρά του ο κύριος Σαββίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση-συγγνώμη:
«Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά μου μετά το τέλος του αγώνα της Κ-15 της Xanthi FC με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, τo περασμένο Σάββατο (16/3) που έκρινε την είσοδο στο final four.

Μία προσωπική και μεμονωμένη στιγμή αντίδρασης μετά το τέλος ενός αγώνα, στον οποίο είχαμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, δεν μπορεί να «στιγματίσει» ή να αμαυρώσει την συνολική εικόνα μιας ομάδας και μιας Ακαδημίας, όπως η Ξάνθη.

Ένας Σύλλογος που όλα αυτά τα χρόνια διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια.»

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα