Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορίτσι, Ξύπνα!

Κοινοποίηση

Σκέψου, αναθεώρησε και βγες μπροστά

Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή

Πατήστε εδώ για να δείτε απόσπασμα του βιβλίου

Έχεις ποτέ πιστέψει ότι δεν είσαι αρκετά καλή; Έχεις νιώσει άβολα με το σώμα σου; Νομίζεις ότι περνάς απαρατήρητη; Μήπως αμφιβάλλεις για την αξία σου; Ε, λοιπόν, όλα είναι ένας μύθος!

Η Ρέιτσελ –κινητήρια δύναμη και πρότυπο έμπνευσης– έχει υιοθετήσει τη στάση να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Γι’ αυτό δημιούργησε μια τεράστια κοινότητα στο Διαδίκτυο που της επιτρέπει να διατηρεί πραγματική επικοινωνία με εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Στο βιβλίο Κορίτσι, ξύπνα!, η Ρέιτσελ αποκαλύπτει τα είκοσι ψέματα που δεν μας αφήνουν να ζήσουμε μια χαρούμενη ζωή –ψέματα που λέμε στον εαυτό μας τόσο συχνά, ώστε δεν τα αντιλαμβανόμαστε πια.
Ένα βιβλίο για δυνατά κορίτσια!

«Αν η Ρέιτσελ Χόλις σού λέει να σταθείς όρθια και να προχωρήσεις, τότε κάν’ το! Είναι η σοφή σύμβουλος που χρειάζονται όλες οι γυναίκες, από τις νέες μαμάδες έως τις πλέον έμπειρες επιχειρηματίες.» –Anna Todd, συγγραφέας best seller των New York Times

«Η φωνή της Ρέιτσελ συνδυάζει τέλεια τα χαρακτηριστικά μιας εμπνευσμένης συμβούλου ζωής και της πιο καλής (και πιο αστείας) φίλης σου.» –M. Tamte, ιδρύτρια και συν-διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Evereve
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
Στουρνάρη 27Β, 106 82 Αθήνα, Τηλ.: 210-3832044, Fax: 210-3817950, sales@klidarithmos.gr, www.klidarithmos.gr

Η Ρέιτσελ Χόλις είναι συγγραφέας πολλών best seller, ομιλήτρια, πρόσωπο της τηλεόρασης και ιδρύτρια της εταιρείας Chic Media. Η Ρέιτσελ, που έχει ανακηρυχθεί «Νο 1 Επιχειρηματίας κάτω των 30», διοχετεύει όλη της την ενέργεια στην ενδυνάμωση των γυναικών για να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους και να ακολουθήσουν τους στόχους τους δίχως φόβο. Το βιβλίο Κορίτσι, ξύπνα! είναι ένα best seller προσωπικής βελτίωσης που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες, με αμεσότητα και χιούμορ. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στους New York Times και τη USA Today, ενώ μεταφράζεται σε 30 χώρες. Η Ρέιτσελ ζει στο Λος Άντζελες με τον άντρα της και τους τρεις γιους τους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του βιβλίου, www.girlwashyourface.com.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα