Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Μετανάστες περνούν ανενόχλητοι στον Έβρο!

Κοινοποίηση

Μια ομάδα μεταναστών που περνούν ανενόχλητοι τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Στο βίντεο καταγράφονται μετανάστες οι οποίοι μόλις διέσχισαν τον Έβρο να περπατούν στο ελληνικό έδαφος έχοντας μάλιστα μαζί τους μια φουσκωτή βάρκα. Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media, με τον χρήστη που το ανέβασε να ισχυρίζεται πως πρόκειται για Αφγανούς μετανάστες.

Οι μεταναστευτικές ροές από τα χερσαία σύνορα της χώρας έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα, καθώς όπως συνηθίζεται πλέον οι διακινητές επιλέγουν τον Έβρο ως πρώτη διαδρομή κυρίως κατα τους χειμερινούς μήνες.

Λήψη βίντεο: Αναστάσιος Λαυρεντζος


Βίντεο ντοκουμέντο: Μετανάστες περνούν ανενόχλητοι στον Έβρο! Μια ομάδα μεταναστών που περνούν ανενόχλητοι τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός. Στο βίντεο καταγράφονται μετανάστες οι οποίοι μόλις διέσχισαν τον Έβρο να περπατούν στο ελληνικό έδαφος έχοντας μάλιστα μαζί τους μια φουσκωτή βάρκα. Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media, με τον χρήστη που υο ανέβασε να ισχυρίζεται πως πρόκειται για Αφγανούς μετανάστες. Οι μεταναστευτικές ροές από τα χερσαία σύνορα της χώρας έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα, καθώς όπως συνηθίζεται πλέον οι διακινητές επιλέγουν τον Έβρο ως πρώτη διαδρομή κυρίως κατα τους χειμερινούς μήνες. Λήψη βίντεο: Αναστάσιος Λαυρεντζος
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XanthiNea.gr (@xanthinea.gr) στις

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα