Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Σε ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ «έπεσε» ο Μητσοτάκης στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Στη Θράκη για περιοδεία βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κατά την επίσκεψή του στο χωριό Γενισέα, μάταια προσπάθησε να μεταπείσει ηλικιωμένο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κάτοικος του αποκάλυψε ότι ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο της ΝΔ να ρωτά «τι πρέπει να κάνω για να σε πείσω;». Εκείνος του απάντησε ότι θα αποφασίσει τελευταία στιγμή και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέχρι τις 26 Μαΐου που θα διεξαχθούν οι πρώτες εκλογές, ελπίζει ότι θα έχει αλλάξει γνώμη.

Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του στον Εχίνο όπου, μεταξύ άλλων, συνομίλησε με μέλη της μειονότητας. Έκανε ειδική αναφορά στη συμβολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη του οποίου η κυβέρνηση έβαλε τα θεμέλια της πολιτικής ισονομίας και ισοπολιτείας στη Θράκη.

Αργότερα, στο καφενείο που επισκέφθηκε του ανέφεραν ότι «όποιος έρχεται εδώ γίνεται πρωθυπουργός. Και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας πέρασαν από αυτό το καφενείο». Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «το βασικό ζητούμενο δεν είναι να γίνω πρωθυπουργός αλλά με το έργο μου στη συνέχεια να μπορώ να σας επισκεφθώ ξανά και να μου πείτε ότι έκανα αυτά για τα οποία δεσμεύθηκα».

Ξεκινώντας την περιοδεία του από τις Σάπες στη Ροδόπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευση του για 2000 ευρώ επίδομα για κάθε παιδί που γεννιέται.
cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα