Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι Περιφερειακοί Μαθητικοί Αγώνες Σκάκι στην Ξάνθη

Κοινοποίηση



– Ένα μεγάλο σκακιστικό γεγονός στην πόλη μας!

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης, σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης & Σερρών και με την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης, διοργανώνει στην Ξάνθη το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου τους Ημιτελικούς Αγώνες Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών – Μαθητριών 2019!

Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι καλύτεροι 350 αθλητές και αθλήτριες Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων όπως αυτοί και αυτές αναδείχθηκαν μέσα από τα Προκριματικά Πρωταθλήματα έξι νομών: Έβρου, Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών και Ξάνθης.

Οι σκακιστές και οι σκακίστριες που θα διακριθούν με τις επιδόσεις τους αυτό το σαββατοκύριακο, στους Ημιτελικούς Αγώνες της Ξάνθης θα λάβουν το εισιτήριο για την τελική φάση η οποία θα πραγματοποιηθεί  στις 21,22 και 23 Απριλίου στο Περιστέρι Αττικής.

Η διοργάνωση, που με χαρά αλλά και ευθύνη ανέλαβε φέτος ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης, περιλαμβάνει τόσο το Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα (Σάββατο) όσο και το Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα (Κυριακή) και αναμένεται να προσελκύσει στην πόλη μας μεγάλο αριθμό επισκεπτών (μαθητές/τριες, γονείς/συνοδοί, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες σκακιστικών σωματείων)!

Ο Σ.Ο.Ξ. εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα