Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σκουπιδότοπος η Ξάνθη – Στο πόδι οι υπηρεσίες καθαριότητας

Κοινοποίηση

Γεμάτοι με μπουκάλια, αποφάγια, σερπαντίνες και δυσωδία οι δρόμοι

Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκε η Ξάνθη μετά και την ολοκλήρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων το βράδυ της Κυριακής, με τις υπηρεσίες καθαριότητας να βρίσκονται στο πόδι.

Παρά το γεγονός πως φέτος το Τμήμα Καθαριότητας του δήμου παρουσίασε ιδιαίτερα εντυπωσιακά αντανακλαστικά στον καθαρισμό των δρόμων αμέσως μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης, ο μεγάλος όγκος των σκουπιδιών που άφησαν πίσω τους οι εκδηλώσεις δεν είναι εφικτό να μαζευτεί εγκαίρως.

Δρόμοι γεμάτοι σερπαντίνες, μπουκάλια, αποφάγια και πάσης φύσεως σκουπίδια συνθέτουν την εικόνα αμέσως μετά το πέρας των εκδηλώσεων. Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τα συνεργεία του Τμήματος Καθαριότητας να συλλέγουν τα σκουπίδια από τους δρόμους, και να πλένουν σημεία με έντονη δυσωδία.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με τα σκαλοπάτια στην Εθνική Τράπεζα να έχουν καλυφθεί από σκουπίδια, ενώ οι κάδοι στα κεντρικά σημεία της πόλης ήταν κάτι παραπάνω από γεμάτοι.

Πρόκειται για εικόνες ιδιαίτερα γνώριμες, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που το καρναβάλι αφήνει πίσω του αντίστοιχου μεγέθους σκουπίδια. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα