Θράκη: Φοιτητής ιατρικής μαχαίρωνε γυναίκες στο δρόμο

Θράκη: Φοιτητής ιατρικής μαχαίρωνε γυναίκες στο δρόμο


Θύματα του έπεσαν τουλάχιστον δύο γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη. Ο νεαρός προσπάθησε να τις ληστέψει.

Φοιτητής Ιατρικής τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες σε διάστημα λίγων λεπτών στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό να τις ληστέψει. Οι αρχές όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγες ώρες μετά το περιστατικό και τον συνέλαβαν.

Ο 20χρονος δράστης που φοιτά στην σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης είχε επιτεθεί αρχικά το βράδυ της Τρίτης σε μια 54χρονη η οποία περπατούσε ανυποψίαστη και είχε προσπαθήσει να τη ληστέψει με την απειλή του μαχαιριού.

Όμως, εκείνη αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή, αφού πρώτα την τραυμάτισε ελαφρά. Αμέσως μετά, εισέβαλε σε ένα κατάστημα όπου ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού την 52χρονη υπάλληλο, την τραυμάτισε και αυτήν ελαφρά, άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκε.

Μετά τις καταγγελίες των δυο γυναικών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τις πρώτες βοήθειες, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν το νεαρό ληστή, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 20χρονος φοιτητής, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία τετελεσμένη και απόπειρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال