Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι «αμετάθετοι» της Ξάνθης με… φόντο τις αλλαγές (;) του καλοκαιριού

Κοινοποίηση

Ποια είναι τα δύο πρόσωπα της Ξάνθης για τα οποία κυκλοφορεί πως θα έχουν ρόλο στην ομάδα της Θράκης και στην…μετά – Πανόπουλου εποχή;

Πολλά κυκλοφορούν και γράφονται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, σχετικά με τις θεαματικές αλλαγές που φέρονται να έρχονται (;) στην ομάδα της Ξάνθης με επίκεντρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Επί του παρόντος πάντως τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται, την ώρα που ο Χρήστος Πανόπουλος συνεχίζει να διατηρεί το τιμόνι της θρακιώτικης ομάδας στα χέρια του και συγχρόνως, να ακολουθεί πιστά την τακτική της απόλυτης σιγής ασυρμάτου, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει για όλα τα εσωτερικά θέματα του συλλόγου.

Μια φορά, στα ψαγμένα στέκια της πόλης έχουν να λένε πως η ΠΑΕ Ξάνθη θα αλλάξει χέρια το προσεχές καλοκαίρι και κατ΄επέκταση θα αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη και καινούργιο πρόεδρο, ενώ μονάχα δύο από τα νυν στελέχη – μέλη της θα πορευτούν μαζί της και με τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ποιοι είναι αυτά τα πρόσωπα; Ο νυν τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου και ο τιμ μάνατζερ Κώστας Τσαλίκης.

Συν τω χρόνω θα φανεί κατά πόσον θα επιβεβαιωθεί αυτό κι αμφότεροι παραμείνουν «αμετάθετοι» από την στιγμή που πράγματι η ομάδα της Θράκης βαδίσει στην…μετά – Πανόπουλου εποχή.
sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα