Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεσπά ο πατέρας της Ζωής – «Ούτε να σε φτύσω δεν αξίζεις»

Κοινοποίηση

Ο πατέρας της 32χρονης Ζωής Δαλακλίδου, που το 2012 βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του 39χρονου γείτονά της στην Ξάνθη, μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε δικαιωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 39χρονο σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας. Ο δράστης τον Δεκέμβριο του 2012, βίασε και μετά έκαψε ζωντανή τη Ζωή Δαλακλίδου για να σβήσει τα ίχνη του.

«Εγώ, όταν σαν μάρτυρας τελείωσα, πήγα μπροστά του και του είπα, ούτε να σε φτύσω λέω δεν αξίζεις, το σάλιο μου λέω δεν το δίνω. Δεν απάντησε γιατί ήταν με σκυμμένο το κεφάλι, ούτε έβλεπε, ούτε τίποτα, λέω, ούτε το σάλιο μου δεν αξίζεις να σου δώσω», είπε ο πατέρας της άτυχης 32χρονης, για την ημέρα της δίκης, και πρόσθεσε:

«Νιώθω δικαιωμένος γιατί δεν του αφαίρεσαν ούτε μια μέρα. Ήμασταν όλοι αναστατωμένοι, το συναίσθημά μας ήταν ότι ήμασταν αναστατωμένοι. Όταν βλέπεις τον δολοφόνο του παιδιού σου τι μπορεί να είσαι; Αυτός ζήτησε συγγνώμη, δεν την άκουσα βέβαια εγώ τη συγγνώμη του. Τι να μετάνιωσε αφού του έλεγαν στην πρώτη δίκη είπες αυτό, τώρα γιατί το αναιρείς. Δεν μετάνιωσε, δεν νομίζω να μετάνιωσε, μακάρι να μετανιώσει αλλά δεν νομίζω».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα