Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Νίκος Μαυρίδης στη μάχη της ψήφου για τον Δήμο Αβδήρων

Κοινοποίηση



Ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου συνεχίζει στο πλευρό του Γ. Τσιτιρίδη

Με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Αβδήρων, κου Γιώργου Τσιτιρίδη, κατέρχεται στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο Νίκος Μαυρίδης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου θέτει εκ νέου υποψηφιότητα διεκδικώντας τη στήριξη των κατοίκων της περιοχής. Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μαυρίδης ήταν ο δεύτερος σε σταυρούς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τσιτιρίδη στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της έως τώρα πορείας του στον Δήμο, προσέφερε τις υπηρεσίες του από τη θέση του Προέδρου των ΚΑΠΗ και των παιδικών σταθμών, ενώ στη συνέχεια εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για έναν εκ των νέων ανθρώπων που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά, με την έως τώρα πορεία του να ικανοποιεί τους πολίτες που τον στήριξαν στις τελευταίες εκλογές.


Το μήνυμα του Ν. Μαυρίδη για την υποψηφιότητα του:


Πριν από πέντε χρόνια πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, θέτοντας τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για τον δήμο Αβδήρων. Η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβα ήταν συγκινητική, κατατάσσοντας με ως τον δεύτερο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μου. 


Σήμερα, και όντας εν ενεργεία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αβδήρων, νιώθω την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους δημότες που με στήριξαν με την ψήφο τους και πίστεψαν τόσο στις προοπτικές μου όσο και στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις. Παράλληλα, γνωστοποιώ πως θα συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησα για έναν καλύτερο δήμο, θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα στο πλευρό του νυν Δημάρχου, κυρίου Γιώργου Τσιτιρίδη. 


Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής πολιτείας, και η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποσκοπεί καθαρά και μόνο στη βελτίωση των καθημερινών αναγκών των συνδημοτών μου, στην παροχή ουσιαστικών λύσεων στα προβλήματα που τους ταλανίζουν και στην δημιουργίας μιας παρακαταθήκης έργων και προτάσεων για το μέλλον. 


Κάνοντας δε μια ανασκόπηση της έως τώρα καθημερινής επαφής μου με τους συνδημότες μου, είμαι πεπεισμένος για τη στήριξή τους στις αρχές και τα ιδανικά που πρεσβεύω τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι μου καθώς και ο νυν Δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης. 

#νέα_γενιά #αυτοδιοίκηση #εκλογές #Άβδηρα #Ξάνθη

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα