Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τη δική της «έξυπνη» μπαταρία λιθίου παρουσίασε η Sunlight

Κοινοποίηση

Η εταιρεία Συστήματα SUNLIGHT ΑΒΕΕ, με έδρα την Ξάνθη, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την Τετάρτη έλαβε χώρα παρουσίαση σε εκπροσώπους του Τύπου της νέας προϊοντικής σειράς Li.On Force, δηλαδή μπαταριών λιθίου για Ηλεκτρικά Οχήματα Βιομηχανικής Χρήσης (eIVs, electrical Industrial Vehicles).

Η σειρά Li.On Force θα αποτελέσει το προϊοντικό όχημα για την διείσδυση της Sunlight σε μία αγορά που αναμένεται να αναπτυχθεί με μέσο ετήσιο ρυθμό άνω του 7% έως το 2030.

Οι μπαταρίες Li.On Force, οι οποίες ενσωματώνουν στοιχεία Internet of Things, είναι το αποτέλεσμα πολυετών ερευνών στην τεχνολογία λιθίου. Η Sunlight αξιοποίησε συσσωρευμένη τεχνογνωσία  στον κλάδο  μπαταριών λιθίου για προηγμένες εφαρμογές μέσω θυγατρικής της εταιρείας, προσαρμόζοντάς την ωστόσο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και χαρακτηριστικά των eIVs. 

Σημειώνεται, ότι η σειρά Li.On Force έρχεται να συμπληρώσει την ευρεία γκάμα μπαταριών μολύβδου για eIVs, στην οποία η Sunlight διατηρεί σημαντικό μερίδιο παγκοσμίως, με έμφαση στις μεγάλες αγορές της Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας και αυξανόμενη παρουσία στις πολλά υποσχόμενες αγορές της Β. Αμερικής και Ινδίας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα