Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αδέσποτα βρήκαν σπίτια – Εκστρατεία ενημέρωσης στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Ένα καλύτερο αύριο για μερικά από τα δεκάδες αδέσποτα της περιοχής εξασφάλισαν τα μέλη της φιλοζωικής “Αδέσποτοι Φίλοι”, μετά την εκστρατεία ενημέρωσης το πρωί του Σαββάτου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική και αξιέπαινη κίνηση στην οποία προχώρησαν τα μέλη του συλλόγου “Αδέσποτοι Φίλοι”, με αφορμή την πρόσφατη παγκόσμια ημέρα αδέσποτων. Μερικά από τα αδέσποτα που φροντίζουν τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στο μικρό θερινό θεατράκι της κεντρικής πλατείας, με στόχο να δοθούν προς υιοθεσία.

Πολίτες, μικροί και μεγάλοι, βρέθηκαν στον χώρο για να γνωρίσουν από κοντά τα αδέσποτα και να υιοθετήσουν μερικά εξ’ αυτών. Όπως αναφέρει από την πλευρά του ο σύλλογος, η δράση έτυχε ευρείας αποδοχής από τους κατοίκους, γεγονός που γεμίζει τα μέλη του συλλόγου με αισιοδοξία.

“Υιοθετηθηκαν κάποια σκυλάκια , θα υιοθετηθουν κάποια άλλα στις επόμενες μέρες, τα μικρά παιδιά ήταν ευτυχισμένα στο παιχνίδι τους με τα σκυλιά μας, πολλοί απορούσαν για το πως είναι δυνατόν με τόσο κόσμο και φασαρία τα σκυλιά μας να είναι τόσο ήσυχα και ειρηνικά και τόσο φιλικά με τους ανθρώπους και μεταξύ τους, ε ναι, όταν μεγαλώνουν με την αγάπη τοσων εθελοντών, τα ένστικτα τους ημερευουν” τονίζουν στο μήνυμα τους οι “Αδέσποτοι Φίλοι”.

Όπως έγινε γνωστό κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα στην περιοχή 2-3 αδέσποτα υιοθετούνται και βρίσκουν σπίτι, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε ότι αντίστοιχες δράσεις υιοθεσίας θα συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα