Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Ανέβασαν Λυσιστράτη στα Ποντιακά – Βούλιαξε το Αμφιθέατρο

Κοινοποίηση

Μια παράσταση διαφορετική από τις άλλες προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού στην Ξάνθη το βράδυ της Κυριακής.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης αποφάσισε να ανεβάσει στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλης τη θεατρική παράσταση της Λυσιστράτης και μάλιστα στην ποντιακή διάλεκτο. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως ικανοποίησε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές, που κατέκλυσαν το Αμφιθέατρο ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που είτε παρακολούθησαν την παράσταση όρθιοι είτε αποχώρησαν καθώς δεν χωρούσαν.

“Δόθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η παράσταση της Λυσιστράτης από το θεατρικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης σε σκηνοθεσία Φίλιππου Τσαουσελη. Οι θεατές απόλαυσαν μια ευρηματική παράσταση γέλασαν με την καρδιά τους, άκουσαν με προσοχή τα μηνύματα του έργου και χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές της παράστασης” αναφέρει ο Σύλλογος Ποντίων ζητώντας την κατανόηση των πολιτών που δεν μπόρεσαν να βρουν θέση στο κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο.

“Ζητούμε συγνώμη από τους θεατές που παρακολούθησαν όρθιοι όλη την παράσταση, καθώς και από αυτούς που ήρθαν και έφυγαν λόγω έλλειψης εισιτηρίων και θέσεων. Ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός. Υποσχόμαστε πως θα τους αποζημιώσουμε σύντομα με μια νέα παράσταση του έργου στο θερινό αμφιθέατρο” συμπληρώνει ο Σύλλογος.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα