Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ήταν και στην Ξάνθη, σε προεκλογική ομιλια του Αλέξη Τσίπρα
 
Σάλο έχουν προκαλέσει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι φωτογραφίες του αρχηγού της ΕΛΑΣ στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Ενώ νεώτερες πληροφορίες και φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, είχε δώσει το παρών και σε άλλες κομματικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και στην Ξάνθη.

Και δύσκολα θα μπορέσει πάλι να επικαλεστεί την αυτοπρόσωπη παρουσία για να ελέγξει τα μέτρα ασφαλείας, όπως υποστήριξε η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της για να δικαιολογήσει την παρουσία του στο Σύνταγμα, αφού οι φωτογραφίες από την Ξάνθη, τον δείχνουν να βρίσκεται μέσα σε κλειστό χώρο και να παρακολουθεί την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Τα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα προέρχονται από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Ξάνθη και δίπλα στον αρχηγό της ΕΛΑΣ φαίνεται η επίσης αντιστράτηγος, Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη. Που μάλιστα εμφανίζεται σε ορισμένες φωτογραφίες να βιντεοσκοπεί τον πρωθυπουργό την ώρα που μιλάει.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε βρεθεί στην Ξάνθη εκείνη την ημέρα γιατί νωρίτερα είχε κάνει επιθεώρηση στα σύνορα, μαζί με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.
Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα