Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διακόσμηση: 4 μοντέρνα αντικείμενα που λείπουν από το σαλόνι σου

Κοινοποίηση

Αν σου αρέσει η διακόσμηση σαλονιού, η υψηλή αισθητική και το μοντέρνο design, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να προσθέσεις κάποια μοναδικά αντικείμενα στο σαλόνι σου που θα απογειώσουν την διακόσμηση και το ύφος του χώρου. Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε τέσσερα αντικείμενα που σίγουρα λείπουν από τη συλλογή σου και θα μετατρέψουν άμεσα τον χώρο σου σε ένα πιο άνετο και πιο όμορφο μέρος για να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου.

Ρολόγια τοίχου

Είναι πολλές οι φορές που ξεχνάμε ότι τα ρολόγια τοίχου πρέπει να τοποθετούνται σε κάθε χώρο του σπιτιού, όχι μόνο για να είμαστε πάντα στην ώρα μας αλλά και γιατί ένα ιδαίτερο ρολόι μπορεί να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου. Για το σαλόνι σας επιλέξτε το minimal Space & Time της εταιρείας A Future Perfect που απεικονίζει τον χάρτη της Αθήνας, σκαλισμένο σε τσιμέντο.

Φυτά

Τα φυτά στους εσωτερικούς χώρους έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν την παραγωγικότητα και επιδρούν θετικά στην ψυχολογία. Οι επιδαπέδιες γλάστρες Nesta της Umbra είναι η ιδανική επιλογή για να τοποθετήσετε φυτά εσωτερικού χώρου στο σαλόνι σας. Ο χώρος σας θα ζωντανέψει χωρίς να βαρύνει καθώς ο ειδικός σχεδιασμός τους στολίζει το σαλόνι σας διακριτικά και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χώρο.

Τραπεζάκι Τροχήλατο

Ένα τροχήλατο τραπεζάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι του καφέ, βοηθητικό τραπέζι, τραπέζι σερβιρίσματος ή ακόμη και ως τροχήλατο μπαρ. Το βοηθητικό τραπεζάκι Block της Normann Copenhagen θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια καθώς θα αυξήσει σημαντικά τη λειτουργικότητα του σαλονιού σας με στυλ.

Ράφια για βιβλία

Τα βιβλία σου πρέπει να είναι σε μέρος που να φαίνονται και να είναι πάντα προσβάσιμα από όλους. Επιλέγοντας να δημιουργήσεις μία σύνθεση από μοντέρνα ράφια τοίχου, τα βιβλία σου μετατρέπονται αμέσως σε εικαστικό αντικείμενο. Τα μεταλλικά ράφια από την γαλλική εταιρεία Presse Citron, είναι ιδανικά για βιβλία καθώς μπορείς να τα βρεις σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και χρώματα για να τα προσαρμόσεις όπως σου αρέσει. Χώρισε τα βιβλία σου ανά κατηγορία ή ανά τύπο δεσίματος και πρόσθεσε ράφια καθώς η συλλογή σου από βιβλία μεγαλώνει.

Από που πήραμε όλες αυτές τις ιδέες; Όλα τα παραπάνω αντικείμενα τα βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis όπου μπορείτε κι εσείς να βρείτε χιλιάδες πρωτότυπα αντικείμενα, όχι μόνο για το σαλόνι αλλά και για όλους τους χώρους του σπιτιού. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis και ανακαλύψτε αντικείμενα που θα μεταμορφώσουν την αισθητική του χώρου σας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα