Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Λυκοδρόμιο: Μετανάστες μπήκαν σε σπίτι, έφαγαν, κοιμήθηκαν και έφυγαν!

Κοινοποίηση

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι μετανάστες που κινούνται με τα πόδια στην ορεινή επαρχιακή οδό

Ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο για την περιοχή περιστατικό φαίνεται πως κατεγράφη στο Λυκοδρόμιο, στην ορεινή Ξάνθη.

Μετανάστες που είχαν εισέλθει παράνομα στην χώρα καταγγέλλεται πως μπήκαν σε σπίτι στον ορεινό οικισμό, έφαγαν, κοιμήθηκαν και αφού έκαναν άνω κάτω την οικία αποχώρησαν. Το συμβάν υπέπεσε μάλιστα στην αντίληψη του ιδιοκτήτη της οικίας ενώ όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής είναι σύνηθες φαινόμενο, το τελευταίο διάστημα, να συναντά κανείς μετανάστες που κινούνται πεζοί στην περιοχή με κατεύθυνση την Σταυρούπολη και τη Δράμα.

Πρόκειται για μετανάστες που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα και εντοπίζονται να κινούνται στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο με τα πόδια, αναζητώντας πολλές φορές τροφή και νερό. Όπως αναφέρει στο XanthiNea.gr κάτοικος της περιοχής, το μεσημέρι της Δευτέρας δύο μετανάστες προσέγγισαν την οικία του ζητώντας τροφή και νερό.

Το συμβάν ωστόσο της παραβίασης οικίας της περιοχής φαίνεται πως έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους, οι οποίοι εκφράζουν έκδηλα τους φόβους τους για πιθανούς μελλοντικούς βανδαλισμούς στις περιουσίες τους, ζητώντας από τις Αρχές να βρεθεί μια λύση πριν να είναι αργά.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα