Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε περιπτεράδες και αγρότες η Παυλίδου

Κοινοποίηση

Ο κλάδος των περιπτερούχων έχει κατακερματιστεί απίστευτα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα τα περισσότερα από αυτά να έχουν κατεβάσει «ρολά» μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικές τους υποχρεώσεις.

Η υποψήφια βουλευτής Ξάνθης κα Μαρίνα Παυλίδου συναντήθηκε με εκπροσώπους του κλάδου και συζήτησε μαζί τους για τα βασικά προβλήματα που οδηγούν στον αφανισμό του παραδοσιακού επαγγέλματος, το οποίο κατάφερε να επιβιώσει ακόμη και στις πλέον αντίξοες συνθήκες εδώ και δεκαετίες, πλην όμως δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέρνει.

Σύμφωνα με την κα Παυλίδου: «Το περίπτερο και ο περιπτεράς πρέπει να ξαναγίνουν σημεία αναφοράς της αγοράς μας, αλλά και της γειτονιάς, γιατί εκτός από την εξυπηρέτηση των πολιτών σχεδόν σε 24ωρη βάση ήταν και παραμένουν εκείνα τα σημεία που δίνουν ζωή στον χώρο όπου λειτουργούν».

Η κα Παυλίδου δεσμεύθηκε από την θέση της βουλευτή να αγωνιστεί για τα δίκαια αιτήματα των περιπτερούχων, με στόχο, όχι μόνον να μην κλείσουν άλλα περίπτερα στην πόλη μας, αλλά να πάρουν ζωή και να ξανανοίξουν και όλα εκείνα τα οποία έχουν κλείσει μέχρι σήμερα.

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης

Η υποψήφια βουλευτής Ξάνθης κα Μαρίνα Παυλίδου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Χατζηελευθεριαδη Κωνσταντινο και τον Αντιπρόεδρο Ρουφο Βασίλειο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης και έκαναν μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που ανακύπτουν σε ότι αφορά τις αγροτικές και κτηνοτροφικές επιδοτήσεις.

«Μέσα στους στόχους μας θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη αξιοποίηση της νέας κοινοτικής αγροτικής πολιτικής 2021-2027 και η προσπάθεια να αυξηθεί το ποσό των αγροτικών και κτηνοτροφικών επιδοτήσεων με την παράλληλη κατάργηση του ανώτατου πλαφόν επιδοτήσεων».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα