Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Δυάδα επιλογών σε Σουηδία και Κόπα Άφρικα

Κοινοποίηση

Οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις συνεχίζονται, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε ποδοσφαιρόφιλου και φυσικά λύνουν και τα χέρια μας με την πληθώρα αγώνων που προσφέρουν. Δεν έχουν πραγματοποιηθεί εκπλήξεις  είναι η αλήθεια αλλά όσο θα πλησιάζουν προς το τέλος θα έχουμε να πούμε περισσότερα. Φουλ στοίχημα σε Κόπα Άφρικα και Κόπα Αμέρικα και σήμερα αλλά στο παιχνίδι μπαίνουν και οι Σκανδιναβοί μαζικά. Θα χτυπήσουμε σε Κόπα Άφρικα και Σουηδία. Για να δούμε, ποια τύχη θα έχουμε…

Έστερσουντ-Γκέτεμποργκ: Σημαντικό παιχνίδι για την Άλσβενσκαν της Σουηδίας, η οποία αρχίζει ξανά μετά την απαραίτητη διακοπή και βρίσκει την Μάλμε πρώτη και την Γκέτεμποργκ  τέταρτη. Κάποιες ισοπαλίες σε ντέρμπι και η ήττα-σοκ από την Ερεμπρού την έριξαν από την τριάδα και θέλει όσο τίποτα να επανέλθει. Οι αποδόσεις την χρίζουν φαβορί και ως ένα βαθμό δικαιολογείται, αλλά μετά τη διακοπή και χωρίς να έχουμε εικόνα των ομάδων, δεν πρέπει να πάρουμε ρίσκα. Η Γκέτεμποργκ εκτός έδρας, προς το παρόν τουλάχιστον, πάει εξαιρετικά. Οι δύο πρώτες ήττες στην αρχή την ξύπνησαν και έκτοτε έχει μόνο νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Κακή προϊστορία με την Έστερσουντ εκτός, καθώς μετρά 1 ισοπαλία και 2 ήττες αλλά 2/3 gg.

Σκόραρε σε κάθε ματς εκτός έδρας φέτος και μάλιστα πλην ενός όλα τα άλλα ήταν gg. Η Έστερσουντ  βαδίζει εντός έδρας στα ίδια χνάρια, έχοντας σχεδόν σε κάθε εντός έδρας ματς αμφίσκορο και μάλιστα η ίδια σκοράρει εύκολα. Ματς κινήτρου για μια θέση στην Ευρώπη και για τις δύο ομάδες. Πάμε με το gg στο 1.80 (Stoiximan).
Καμερούν-Γκάνα: Πάμε και μια βόλτα στο Κόπα Άφρικα και χτυπάμε το ντέρμπι της αγωνιστικής, που θα κρίνει πρόκριση, θέση ομίλου και πολλά άλλα. 9 τρόπαια θα παραταχθούν στο χορτάρι σήμερα και αναμένεται ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Γκάνα παίζει με το Καμερούν και χρειάζεται επιτακτικά τους βαθμούς για να προχωρήσει. Η ισοπαλία από το Μπενίν ανέδειξε προβλήματα και μένει να δούμε αν θα τα λύσει σήμερα. Ήταν ιδιαίτερα επιπόλαιη και της στοίχισε. Οι αποδόσεις χρήζουν φαβορί το Καμερούν και σωστά το κάνουν. Το Καμερούν παρουσιάστηκε σοβαρό απέναντι στην Γουϊνέα Μπισάου και πήρε μια εύκολη νίκη. Είναι πρώτο και με έναν βαθμό προκρίνεται. Απέναντι στην Γκάνα έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες από το 1982 σε επίσημα ματς. Πολύ κακή προϊστορία για τα Μαύρα Διαμάντια που πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι σήμερα για να περάσουν.

Παρά τα όσα μπορούμε να διακρίνουμε και στους δύο θα υπάρχει πάθος, όρεξη, διάθεση για γκολ και είναι αμφότερες υποχρεωμένες να τα επιδείξουν όλα αυτά. Απουσίες δε θα έχουν, άλλωστε και οι δύο τους κατεβάζουν όλα τους τα αστέρια και πριν την έναρξη της διοργάνωσης ήταν φαβορί να πάνε ψηλά. Και ακόμα είναι. Η Γκάνα παίζει πιο ανοιχτά και δεν κοιτά την άμυνά της. Αρέσκεται σε διαγώνιες μπαλιές και κάθετες. Αποδίδει αυτό το σύστημα αλλά δεν ξέρω αν θα αποδώσει στο Καμερούν, σήμερα. Το Καμερούν έχει πολύ καλή ομάδα, δυνατή και σοβαρή άμυνα αλλά από την Γκάνα γκολ μπορεί να φάει. Η Γκάνα με άξονα τον αγώνα του Μπενίν δείχνει ότι θα δεχτεί γκολ ξανά. Πάμε κι εδώ με το gg στο 2.22 (Stoiximan). Καλή μας τύχη!!

Για περισσότερα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος αλλά και ενημέρωση γύρω από τα αθλητικά και ποδοσφαιρικά δεδομένα μπορείτε να επισκέπτεστε το site: onlinestoixima.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα