Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Πυροσβεστική της Ξάνθης η Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου

Κοινοποίηση

Ο Διοικητής της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης σας ενημερώνει ότι στις 25/6/19 ημέρα  Τρίτη και Ω/13.30,  τόσο ο ίδιος όσο και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχθούν την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας. Την Αγία Ζώνη συνόδευε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιεθωρίου  κ.  Παντελεήμων.

Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης όπου τελέστηκε δέηση, παρουσία των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων αλλά και πλήθος πολιτών.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιεθωρίου  κ.  Παντελεήμων τόνισε τον σημαντικό κοινωνικό ρόλο που παίζει  το Πυροσβεστικό Σώμα και ευχήθηκε «αναδουλειές» στους Πυροσβέστες όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης Πύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης  ευχαρίστησε θερμά τον καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ για την τιμή και ευλογία προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης γιατί  με την παρουσία της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου εισέρχεται  η χάρη της τόσο στον χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης όσο και στις ψυχές των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων, προστατεύοντάς τους. «Η πίστη μας στην χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι ο οδηγός μας τόσο στην ζωή όσο και στον υπέρτατο καθήκον μας που είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα