Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: 3 επιλογές με σούπερ απόδοση!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι!  Μία ακόμα μέρα με στοιχηματικές ευκαιρίες είναι αυτή που έχουμε μπροστά μας και με προσοχή και τύχη μπορούμε να χαμογελάσουμε. Η χθεσινή ημέρα απεδείχθη προβλέψιμη, επικράτησαν τα φαβορί παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες των προκριματικών. Σήμερα έχουμε πλούσια δράση και από το Τσάμπιονς Λιγκ και από το Γιουρόπα Λιγκ με ένα μόλις παιχνίδι. Έχουμε καταλήξει σε μια τριάδα επιλογών, που βάσει απόδοσης αξίζει να ασχοληθούμε και πάμε σε αυτά. Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε:

Ρόζενμποργκ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (20:00):
Ξεκινάμε με το δεύτερο χρονικά παιχνίδι που δεν είναι άλλο από το Ρόζενμποργκ –ΜΠΑΤΕ, ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως όχι τόσο προκριματικών όσο ομίλων. Έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες πολύπειρες, γνωστές, με διακρίσεις και συνεχείς προκρίσεις σε τέτοιο επίπεδο. Η μεν Ρόζενμποργκ έχει παίξει πάμπολλες φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έχει χαρίσει συγκινήσεις. Η ΜΠΑΤΕ σε όποια κατάσταση και αν είναι, από την άλλη μεριά, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι μια σπουδαία ομάδα, έχει φέρει διακρίσεις, ήταν μέχρι πρότινος κορυφαία ομάδα της Λευκορωσίας και μόνιμη πρωταθλήτρια. Αυτό με τα χρόνια άλλαξε. Η ΜΠΑΤΕ έπαψε να αποτελεί φόβητρο, παρά την πορεία της κάθε χρόνο. Έγινε προβλέψιμη και κάθε ομάδα μπορεί να την αντιμετωπίσει. Πέρασε τον προηγούμενο γύρο με τεράστιο άγχος απέναντι στην Πιαστ Γκλίβιτσε με 1-1 εντός και 1-2 εκτός. Κοινό στοιχείο των δύο ματς ήταν το γκολ που έβαλε και δέχτηκε. Η Ρόζενμποργκ δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Είναι μια καλή ομάδα, εντός έδρας έχει μόλις 1 ήττα και ατενίζει με σχετική αισιοδοξία το μέλλον. Ξέρει ότι πρέπει να σκοράρει όπως και η ΜΠΑΤΕ για να έχουν ελπίδες πρόκρισης και οι δύο. Πάμε με το κίνητρο και gg στο 2.00 (Stoixman).

Τσουκαρίκι-Μόλντε (21:45):
Δεύτερη επιλογή μας το ματς της νορβηγικής, επίσης, Μόλντε που φιλοξενείται από την σέρβικη Τσουκαρίκι.Ο πρώτος αγώνας άφησε ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού έληξε 0-0 και καθεμιά σκέφτεται ότι πρέπει να σκοράρει για να πάρει την πρόκριση. Η μεν Μόλντε προσπαθεί για ό,τι καλύτερο γίνεται και στη Νορβηγία και στην Ευρώπη, απλά το τελευταίο διάστημα δεν πατάει καλά. Δυσκολεύεται να πάρει παιχνίδια που θεωρητικά θα έπαιρνε εύκολα. Απόδειξη μεγάλη και τρανή η ισοπαλία με 0-0 απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο αδύναμη από την ίδια αλλά με καλύτερο διάβασμα παιχνιδιού. Είναι υποχρεωμένη να παλέψει, μα σκοράρει και να προκριθεί. Η Τσουκαρίκι είναι μια πρωτόπειρη ομάδα. Άσημη και λίγη ποδοσφαιρικά, που δεν αναμένεται να φθάσει ψηλά και αμφιβάλλω αν μπορεί. Πάμε με την εμπειρία και τη δυναμική. Επιλέγω το διπλό στο 1.97 (Stoiximan).

Ελσίνκι-Ερυθρός Αστέρας (19:00):
Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το παιχνίδι του Ελσίνκι που υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Ο πρώτος αγώνας έληξε με μεγάλο προβάδισμα για τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0. Η ομάδα από την Σερβία ήταν πολύ καλή, ουσιαστική, αποτελεσματική και καλείται πλέον να παίξει για την ιστορία της. Ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να υπερασπιστεί ο προβάδισμά του και να μην λυγίσει. Αναμένεται να σκοράρει. Από την άλλη το Ελσίνκι φέτος είναι κακό. Σκοράρει βέβαια ανελλιπώς εντός έδρας και δεν είναι κάποιο χωριό. Πάμε με το gg στο 1.93 (Betshop).

Για όλα τα τελευταία νέα γύρω από το online στοίχημα και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, μπορείτε να επισκέπτεστε το σάιτ παμε στοίχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα