Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον Ισπανό Κάρλος Ξαβιέ Αμπάντ

Κοινοποίηση

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρλος Ξαβιέ Αμπάντ. Ο 24χρονος Ισπανός τερματοφύλακας (γεν. 28/6/1995) μετά από 113 συμμετοχές σε διοργανώσεις της χώρας του, για πρώτη φορά «μετακομίζει» στο εξωτερικό επιλέγοντας την Ξάνθη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την β’ ομάδα της Τενερίφης σε ηλικία 18 ετών και μετά τις πρώτες του συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα, ακολούθησε η διετής παρουσία του στην Ρεάλ Καστίγια, με την οποία κατέγραψε 67 συμμετοχές όντας βασικό της στέλεχος τη διετία (2015-2017) κρατώντας το απαραβίαστο της εστίας της σε 18 παιχνίδια.

Επέστρεψε στην Τενερίφη κι από τη στιγμή που είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι άλλες τόσες στο κύπελλο, ακολούθησε το επόμενό του βήμα (2018-2019) που ήταν η Κόρντοβα  με την οποία ήταν βασικός έχοντας 29 συμμετοχές.
   
Από σήμερα είναι μέλος της Ξανθιώτικης οικογένειας, φιλοδοξώντας να αφήσει κι αυτός, το «στίγμα» του, σε μία θέση όπου διαχρονικά διακρίνεται η Ξάνθη. “Carlos Abad, καλώς ήρθες στην Ξάνθη” καταλήγει η ανακοίνωση της Ξανθιώτικης ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα