Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος: Ρωσικό χτύπημα

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες!! Και σήμερα εδώ, κανονικά πιστοί στο ραντεβού μας, για να ξεκινήσουμε ακόμα μια στοιχηματική περιπέτεια, με σκοπό τα ταμεία φυσικά και την μερική ανακούφιση πολλών. Δύσκολες εποχές, αλλά όλο και κάτι θα κάνουμε, το κουπόνι πάμε στοίχημα όλο και γεμίζει, σε λίγο καιρό θα γίνει πλήρες και θα έχουμε πληθώρα επιλογών. Μέχρι τότε η Ρωσία, η Σκανδιναβία, η Ασία και η  κεντρική Ευρώπη, μερικώς, θα μας κάνει παρέα. Για σήμερα έχουμε δύο επιλογές από το ρωσικό πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που στηρίζεται στις ισοπαλίες, στα άντερ 2.5 και είναι από τα πιο αξιόπιστα, στις πολύ ελκυστικές αποδόσεις που μας δίνουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Κρίλια-Άρσεναλ Τούλα (16:30):
Εκκίνηση με το παιχνίδι της Κρίλια, που έκανε το μεγάλο μπαμ στην πρεμιέρα, κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία εμφάνισε πολλά προβλήματα και συμπλήρωσε μαζί με τα φιλικά της 3 συνεχόμενες νίκες. Όσα φιλικά έκανε με ρώσικες ομάδες τα πήρε όλα και με άνεση. Όσα έπαιξε με εκτός Ρωσίας ομάδες τα έχασε! Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο! Σκοράρει μάλιστα εύκολα, πάνω από 1.5 γκολ κατά μέσο όρο, από την σύντομη εικόνα που έχουμε και αυτό την χαρακτηρίζει ως έναν δύσκολο αντίπαλο. Παίζει δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα της, είναι πιο δύσκολο από της ΤΣΣΚΑ και αντιμετωπίζει την Άρσεναλ Τούλα, μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό πέρσι και όχι μόνο σώθηκε από τον υποβιβασμό διεκδίκησε και θέση στην Ευρώπη. 5/7 ισοπαλίες έχει σε φιλικά κι επίσημα ματς, της αρέσει το αμφίσκορο και είναι μια δύσκολη ομάδα. Από τον Μάιο έχει να ηττηθεί. Αμφίρροπο ζευγάρι και θα πάμε με αυτό ως γνώμονα. Χ στο 3.01 (Betshop).

Ροστόφ-Σπαρτάκ Μόσχας (21:30):
Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το σπουδαίο ματς της Ροστόφ που υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας. Ένα ματς πολύ δύσκολο για τις δύο ματς, ένα δυνατό τεστ για τη συνέχεια που αναμένουμε να αποκαλύψει πολλά ως προς το τι ομάδες είναι, πού θέλουν να πάνε και φυσικά θα δούμε σε ποια ετοιμότητα βρίσκονται. Αμφότερες ενισχύθηκαν μετεγγραφικά με δυνατούς παίκτες από Σκανδιναβία και Ρωσία η Ροστόφ, από Ευρώπη (Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία) η Σπαρτάκ με σκοπό να χτίσουν ένα δυνατό σύνολο για τη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος που έχουν. Η Ροστόφ πάλεψε και πέρσι να βγει Ευρώπη, δεν τα κατάφερε, η Σπαρτάκ τα κατάφερε, παρά τον κακό της τερματισμό. Έχει έμπειρους παίκτες στις τάξεις της για να σηκώσουν το βάρος της δύσκολης κι απαιτητικής χρονιάς. Επέλεξε να κάνει δυνατά φιλικά με ρωσικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας, τα οποία έχασε όλα αλλά και φιλικά με αδύναμες ομάδες που τα κέρδισε όλα. Δεν είναι έτοιμη και αυτό θα φανεί κατά πόσο ισχύει. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Ροστόφ, η οποία πήρε καλούς παίκτες, έχει καλή ομάδα αλλά με βάση τα φιλικά της δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα. Έκανε 6 φιλικά, κέρδισε τα μισά και έχασε τα άλλα. Ισοπαλία δεν πέτυχε. Κέρδισε την Έρενμπουργκ με 2-1 στην πρεμιέρα και τώρα ξαναπαίζει στην έδρα της με δυνατότερο αντίπαλο. Παίζουν μεταξύ τους 20 χρόνια και έχουν μόλις 2 ισοπαλίες. Η δε Σπαρτάκ έχει να κερδίσει ή και να πάρει αποτέλεσμα εκεί μέσα από το μακρινό 2013! Ισοδύναμες και οι δύο πάμε με το Χ στο 3.01(Betshop). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα