Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Τρεις επιλογές από την Σκανδιναβία

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες. Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος, ενός στοιχήματος που βάσει κουπονιού και για σήμερα Δευτέρα έχει επιλογές να μας προσφέρει, γεμίζει το κουπόνι και σε λίγο θα έχουμε πληθώρα επιλογών. Θα έχουμε 3 επιλογές για σήμερα και θα τις δούμε τώρα.

ΚΤΡ-Μιλικόσκι (18:30):
Πρώτη επιλογή το ματς της Κόκα ή αλλιώς ΚΤΡ με την Μιλικόσκι που μάταια παλεύει να σωθεί, η πάλαι ποτέ ομάδα της Ά Κατηγορίας. Είναι ουραγός, έχει μόλις 10 βαθμούς σε 15 αγώνες, έχει την χειρότερη άμυνα, την χειρότερη επίθεση και περιμένει απλά το μοιραίο εκτός αν το παλέψει με την Τάμπερε. Εκτός έδρας κάνει μια προσπάθεια πιο φιλότιμη και σωστή για να σωθεί, έχει 2 ισοπαλίες σε 4 ματς αλλά είναι εμφανής η αδυναμία της στο σκοράρισμα. 1 γκολ σε 5 ματς κατά μέσο όρο δεν σου δίνει περιθώρια να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Η Κότκα μια από τα ίδια. Δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό παρ’όλα αυτά η εικόνα της είναι απογοητευτική. 1 νίκη σε 5 εντός έδρας ματς και 5 γκολ σε δύο ματς από τα συνολικά 5 που έδωσε. Δύο ομάδες ισοδύναμες, δύο σχεδόν ίδιες ομάδες, και προς έκπληξη το Χ ανεβαίνει. Μία συνάντηση πέρσι είχαν και ήρθε 1-1. Πάμε με το Χ στο 4.90 (Betshop) σε μια ανεξήγητη τιμή.

Οντένσε-Λίνγκμπι (20:00):
Συνεχίζουμε με τη Δανία και το ενδιαφέρον ματς της νεοφώτιστης Λίνγκμπι, που μόνο ως νεοφώτιστη δεν συμπεριφέρεται. Έχει αλλάξει το επίπεδο των σκανδιναβικών ομάδων εδώ και καιρό και αυτό αποτυπώνεται στην αγωνιστικότητα των ομάδων. Η Λίνγκμπι έκανε μια μεγάλη προσπάθεια πέρσι, ανέβηκε ως δεύτερη και όχι πρώτη και έδωσε ήδη τα διαπιστευτήριά της. Νίκησε με καθαρό σκορ, 2-0 την Όολμποργκ και έδειξε ότι κάθε άλλο παρά μικρή αντίπαλος είναι. Στα φιλικά της σκόραρε, σε όλα, έδωσε πολλά όβερ και έχει ευκολία στο σκοράρισμα. Η Οντένσε από την άλλη, είναι πολύπειρη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Σκόραρε δις απέναντι στην Κοπεγχάγη, και παρά την ήττα της με 3-2 τελικώς, έδειξε πολύ καλά σημάδια. Με γκολ σε κάθε φιλικό γίνεται αμέσως επικίνδυνη. Βάσει προϊστορίας έχουμε να αναφέρουμε τρομακτικά στοιχεία. Από το 2010 κι έπειτα έχουν στην έδρα της Οντένσε 6/7 όβερ και μάλιστα κάποια με εντυπωσιακά σκορ. Δύσκολα να μείνουν στο μηδέν. Πάμε με το κίνητρο και τα γκολ. Όβερ 2.5 στο 1.60 (Betshop).

Καλμάρ-Γιουργκόρντεν (20:00):
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας για σήμερα με το ματς της Σουηδίας, ανάμεσα σε Καλμάρ και Γιουργκόρντεν. Συγκρούονται δύο σχολές, δύο δυνατές ομάδες και παράλληλα για φέτος, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, η εμπειρία με την ικανότητα. Η Καλμάρ είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει τον τρόπο να σωθεί, αλλά πρέπει να βιαστεί. Απέχει μόλις 2 βαθμούς μακριά από τον υποβιβασμό. Έχει μακράν την χειρότερη επίθεση αλλά την 4η καλύτερη άμυνα (!) όλως παραδόξως και αυτό την σώζει ως τώρα. Βέβαια, απέναντι σε μια επιθετική Γιουργκόρντεν που είναι 4ηκαι με νίκη πάει 3η θα έχει δύσκολο ματς. Η Γιουργκόρντεν είναι η καλύτερη ομάδα στη Σουηδία εκτός έδρας!! Υπέρ της συντριπτικά η προϊστορία. Πάμε με το διπλό που ανεβαίνει, στο 2.08 (Betshop).

Διαβάστε καθημερινά τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το online στοίχημα στο sportbet.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα