Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Με τα πολλά γκολ

Κοινοποίηση

Ο καύσωνας μαίνεται, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όμως δε σταματούν. Διακοπή μέχρι τον τελικό για το Κόπα Αμέρικα, διακοπή μέχρι τη δεύτερη φάση για το Κόπα Άφρικα και στο κουπόνι στοιχήματος το μόνο ενδιαφέρον είναι το Europa League (προκριματικά) και η Σκανδιναβία. Σε αυτά θα στοχεύσουμε σήμερα και θα πάμε με τα πολλά γκολ. Για να δούμε, αν η τύχη θα μας χαμογελάσει.

Ράνχαϊμ-Ρόζενμποργκ: Πρώτη επιλογή το παιχνίδι από τη Νορβηγία. Σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες με τη Ρόζενμποργκ να έχει ανέβει εδώ και καιρό, να έχει ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις αλλά να απέχει ακόμα από τις θέσεις της Ευρώπης. 4/6 νίκες στα πρόσφατα 6 παιχνίδια της έχει με 2 ήττες. Η Ράνχαϊμ από την άλλη είναι στα 5 από τα πρόσφατα 6 παιχνίδια της αήττητη.  Απέχει μόλις μία νίκη από την αντίπαλό της . Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα που εντός έδρας έχει 5/7 gg. Η Ρόζενμποργκ από την άλλη μεριά έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Η Ράνχαϊμ επίσης εντός. Συν τοις άλλοις, έχουν μεταξύ τους 2/3  gg  σε 3 ματς που έδωσαν κατά το παρελθόν. Ματς υψηλού κινήτρου με πιθανό gg στο 1.84 (Betshop).
Γιουρόπα-Σεντ Τζούλια: Πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ για να προσεγγίσουμε 2 αγώνες με ενδιαφέρον στα γκολ. Αρχή με το παιχνίδι της Γιουρόπα με τη Σεντ Τζούλια ή αλλιώς Γιβραλτάρ εναντίον Ανδόρας.

 Επαναληπτικός του 3-2 υπέρ της Σεν Τζούλια και αναμένουμε και πάλι γκολ λόγω κινήτρου. Η ομάδα από το Γιβραλτάρ έχει στα πρόσφατα 5 παιχνίδια της 5 νίκες, με 4/5 όβερ και 3/5 όβερ 3.5. Βάσει αποδόσεων όλα τα όρια στα όβερ πέφτουν διαρκώς. Η Σεντ Τζούλια έχει 4/5 όβερ 2.5 και όλα στο όριο του όβερ 3.5. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 3-2 με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 1-1. Πολύ πιθανό ένα αμφίσκορο, είναι ματς με κίνητρο, καμία δεν θέλει να αποκλειστεί από τη συνέχεια τόσο νωρίς. Αυτή είναι η εικόνα που έχουμε, δεν μπορούμε να κρίνουμε κάτι άλλο και έτσι θα πάμε στο όβερ 2.5 στο 1.87 σπό τη Stoiximan. Ένα όβερ που από τη μια είναι πολύ υψηλό, από την άλλη πέφτει.

Τρε Φιόρι-Κλάκσβικ: Ολοκληρώνουμε τις προβλέψεις μας με ακόμα ένα παιχνίδι από το Γιουρόπα Λιγκ και πιο συγκεκριμένα αυτό της Τρε Φιόρι από τον Άγιο Μαρίνο (Σαν Μαρίνο) που υποδέχεται την Κλάκσβικ από τα νησιά Φερόε. Βάσει αποδόσεων φαβορί θεωρείται η Κλάκσβικ, αν και ο άσος είναι αυτός που πέφτει. Η Κλάκσβικ ουσιαστικά αναμένεται να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα, κρίνοντας από την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού τους, που έληξε υπέρ της με 5-1 και πάλι όμως είχαμε ημίχρονο στο 1-1. Η Τρε Φιόρι συνηθίζει να έχει μια ροπή στο όβερ, είτε εντός είτε εκτός. Αυτό το επιβεβαίωσε και στο πρώτου τους ματς. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Κλάκσβικ. Άλλωστε τα πρωταθλήματα στα οποία ανήκουν οι δύο τους όπως και πιο πάνω οι Σεντ Τζούλια με την Γιουρόπα είναι αδύναμα, όχι τόσο επαγγελματικά όσο τα υπόλοιπα στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν άμυνες. Πάμε λοιπόν, σε ακόμα ένα όβερ 2.5 στο 1.55 (Stoiximan). Καλή επιτυχία!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα