Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ραντεβού στα τυφλά

Κοινοποίηση

Σε τόσο πρώιμο στάδιο, όπως ο 1ος προκριματικός γύρος των ευρωπαϊκών κυπέλλων, ακόμα και σ’ εμάς που το στοίχημα είναι η δουλειά μας, πολλές από  τις ομάδες που συμμετέχουν τις ακούμε για πρώτη φορά. Δεν τις έχουμε δει ποτέ σε ολόκληρο 90λεπτο, δεν ξέρουμε τί χρώμα φανέλα φοράνε, δεν ξέρουμε καν από ποια χώρα έρχονται. Οκ, ψάχνουμε να δούμε στιγμιότυπα, να διαβάσουμε το report των πρώτων αγώνων τους, να μάθουμε 2-3 πράγματα παραπάνω για το ρόστερ και τον προπονητή τους, αλλά και πάλι, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, μιλάμε για ομάδες-άγνωστους Χ. Σα να δίνεις ραντεβού στα τυφλά ένα πράγμα. Συνεπώς, σοβαρό πάμε στοίχημα προγνωστικά και γερά πονταρίσματα, τέτοια εποχή απαγορεύονται δια ροπάλου.

Μ’ αυτό σαν αρχή και με βάση το στοιχηματικό αξίωμα που προσωπικά ακολουθώ εδώ και χρόνια, της κόντρας δηλαδή των ομάδων που πάνε σε αγώνες-ρεβάνς έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση, ας ρίξουμε μια ματιά στους σημερινούς επαναληπτικούς, ξεκινώντας από το Τσάμπιονς Λιγκ. Οσον αφορά το Σαμπουρτάλο-Σερίφ, είχα πέσει εντελώς έξω στην εκτίμησή μου την περασμένη εβδομάδα βλέποντας εύκολη νίκη των Μολδαβών. Το τελικό 0-3 των Γεωργιανών ήταν πλασματικό με βάση την εικόνα του αγώνα, όπως και να ‘χει, όμως, υποχρεώνει την έμπειρη Σερίφ να κυνηγήσει τουλάχιστον 3 γκολ. Ικανοποιητικό, λοιπόν, το 1.90 του Pamestoixima.gr στο over.
Στο Τορσάβν-Ελσίνκι, οι Φινλανδοί έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και δεν αποκλείεται να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο επερχόμενο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Ιλβες Τάμπερε το Σάββατο. Στο 5.00 από τη Bwin ο άσος των νησιωτών από τα Φερόε, καλά πληρώνουν και οι καλύψεις στο Χ.

Στο Φερονικέλι-Νιου Σεντς, οι Ουαλοί έχασαν μέσα από τα χέρια τους ένα σκορ πρόκρισης στο πρώτο ματς, καθώς προηγήθηκαν 2-0 και ισοφαρίστηκαν από τους τους Κοσοβάρους με γκολ στο 89’ και πέναλτι στο 93’. Με βάση την σαφώς μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία τους κι απ’ την στιγμή που τα 0-0 και 1-1 δεν τους βολεύουν σήμερα, το διπλό στο 3.80 της Interwetten μάλλον είναι υπερβολικό.

Στις ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ και στην ίδια λογική που ανέφερα πιο πάνω, ο άσος της Μπάναντς από την Αρμενία στο 4.90 του Pamestoixima.gr είναι μια περίπτωση. Εχασε 3-0 από την Τσουκαρίτσκι στο Βελιγράδι και δεν είναι απίθανο να πετύχει μια νίκη γοήτρου απέναντι στους Σέρβους.

Ανάλογο σκηνικό έχουμε στο Τίτογκραντ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με τους Βούλγαρους να κερδίζουν 4-0 την περασμένη εβδομάδα (φωτό) και τους Μαυροβούνιους να ψάχνουν μια νίκη για λόγους πρεστίζ. Μέχρι και 8.50 (Pamestoixima.gr) πληρώνει ο άσος εδώ, σε κάτι τέτοια ζευγάρια μεταξύ Βαλκάνιων όπου έχει κριθεί η πρόκριση, έχουμε δει… μαγείες κατά καιρούς. Ματς “ύποπτο” για ανατροπές το συγκεκριμένο, στη Novibet το 2/1 πληρώνει 81.00! 

Αυτά για σήμερα, διαλέγετε και παίρνετε. Προσωπικά δεν έπαιξα τίποτα ακόμα γι’ αυτό και δεν έβαλα πινακάκι. Ισως ρίξω κάτι ψιλά λίγο πριν την σέντρα των αγώνων, ανάλογα και με τις αυξομειώσεις των αποδόσεων. Καλή τύχη στις επιλογές σας, τα ξαναλέμε αύριο με στήλη διημέρου… 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα