Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Σημεία και…γκολ!

Κοινοποίηση

Γεια σας φίλες και φίλοι! Πιστοί στο ραντεβού μας και σήμερα, με ένα κουπόνι στοιχήματος που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η αλήθεια, καθώς σήμερα διεξάγονται μόνο προκριματικά Ευρώπης (Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ) και φιλικοί αγώνες. Θα ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με τα προκριματικά, που έχουν κίνητρο, που μεγάλες και γνωστές ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους και η διοργάνωση αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Για να δούμε, τι θα καταφέρουμε:

Αστάνα-Κλουζ (16:00):  Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι-χρονικά-αυτό της Αστάνα από το Καζακστάν που υποδέχεται την ρουμάνικη Κλουζ. Η Αστάνα βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, είναι πανέτοιμη για τον αγώνα και θα τα δώσει όλα. Στο πρωτάθλημά της θα δώσει μάχη μετά από πολλά χρόνια για τον τίτλο, καθώς στα τρία ματς που απομένουν, θέλει νίκη και στραβοπάτημα της Τόμπολ Κοστανάι με την οποία ισοβαθμεί για να πάρει τον τίτλο. Δύο ανέλπιστες ήττες της κόστισαν και τώρα είναι αναγκασμένη να τρέξει. Η Κλουζ από την άλλη, έχει παίξει μόνον ένα επίσημο αγώνα, το Σούπερ Καπ και τον έχασε από την Βιτορούλ. Τα φιλικά της αήττητα. Θα μετρήσει η εμπειρία, η έδρα και το γεγονός ότι η Αστάνα θέλει εντός έδρας να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να κερδίσει ή και καθαρίσει την πρόκριση, ώστε να μην έχει διπλές υποχρεώσεις. Πάμε με τον άσο στο 1.88 (Stoiximan).

Αραράτ-ΑΪΚ Στοκχόλμης (17:00): Δεύτερη επιλογή το παιχνίδι της αρμένικης Αραράτ με την σουηδική ΑΪΚ. Η ΑΪΚ βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, είναι 3η στο πρωτάθλημά της, πάει πολύ καλά και φιλοξενείται στο ουδέτερο Υερεβάν, με μια Αραράτ που παίζει ως τώρα μόνο φιλικά. Πρωταθλήτρια με έναν βαθμό διαφορά, δυνατή αλλά στερείται εμπειρίας απέναντι στην παλιά καραβάνα ΑΪΚ. Δεν υπάρχει όπως και στο προηγούμενο ματς προϊστορία. Η ΑΪΚ δεν μπορεί να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο τι θα κάνει, ούτε μπορεί να κρατήσει δύο διοργανώσεις. Πιθανόν, να επιδιώξει νίκη σήμερα για να ξεμπερδεύει. Πάμε με το ρίσκο του διπλού στο χαμηλό 1.70 (Betshop).

Ελσίνκι-ΗΒ Τόρσαβν (19:00):  Προ τελευταία επιλογή το παιχνίδι της έτερης σκανδιναβικής Ελσίνκι με την Τόρσαβν από τα Νησιά Φερόε. Η Τόρσαβν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα προκριματικά με την σοβαρότητα και την επιθετικότητα που είχε συνάμα. Μία επικίνδυνη ομάδα που παίζει με αφέλεια και αυτό ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως καθώς μπορεί να σκοράρει αρκετά γκολ και να δεχτεί άλλα τόσα. Από τις 05/05 είναι σχεδόν αήττητη για 10 αγώνες. 9Ν-1Η ο απολογισμός της. Είναι 5η και παλεύει με απόσταση 5 βαθμών  για τον τίτλο. Το Ελσίνκι και αυτό βρίσκεται σε πλήρη δράση, δεν πατάει καλά φέτος κι έχει χάσει έδαφος. Πιθανόν να χτυπήσουν το ματς και οι δύο και με τέτοιες άμυνες μπορούν να δώσουν ένα όβερ. Όβερ 2.5 στο 1.65 (Stoiximan).

Σουντούβα-Ερυθρός Αστέρας(21:00):  Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας για σήμερα, με το παιχνίδι του πολύπειρου Ερυθρού Αστέρα με την Σουντούβα. Πρωτόγνωρο να παίζει τέτοια εποχή, τόσο νωρίς, απέναντι σε μια ομάδα που έχασε δις πέρσι από τον ίδιο, αλλά άλλη εποχή. Η Σουντούβα δεν είναι χωριό. Είναι καλή ομάδα. Έμπειρη και παίζει σε τέτοιο επίπεδο καλά. Απέκλεισε τον Αποέλ πέρσι με άνεση! Είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της ου διεξάγεται τώρα ενώ ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε περίοδο προετοιμασίας. Δεν αποκλείω την έκπληξη. Αλλά επειδή θα πολεμήσουν αμφότεροι με νύχια και με δόντια, θα πάμε με το gg στο 2.33 (Betshop). Καλή μας τύχη!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και το πάμε στοίχημα στο portal: pamestoixima.com

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα