Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θράκη: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Κοινοποίηση



Τρελή κούρσα για αυτοκίνητο στην Αλεξανδρούπολη

Ένα πρωτοφανές σκηνικό καταδίωξης σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης, το βράδυ της Πέμπτης όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν ένα όχημα ασημί χρώματος, τύπου κάραβαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ το εντόπισαν στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και από την αρχή «κίνησε» τις υποψίες.

Ο οδηγός αρνούμενος να συμμορφωθεί στα σήματα των αστυνομικών συνέχισε την πορεία του επί της λεωφόρου. Μπροστά στα έκπληκτα  μάτια άλλων οδηγών, στο ύψος του οικισμού της Μαΐστρου και συγκεκριμένα στα φανάρια που βρίσκονται στη διασταύρωση με την οδό Δημοκρίτου χτύπησε ένα όχημα το οποίο ήταν ακινητοποιημένο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ακολούθως, έκανε όπισθεν με σκοπό να διαφύγει και να προσκρούσει πάνω στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ακολούθησε μια  τρελή κούρσα, καθώς το όχημα περνούσε με κόκκινο όλους τους φωτεινούς σηματοδότες σκορπίζοντας τον τρόμο στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει το evros.gr αστυνομικοί τελικά κατάφεραν στην περιοχή του Απαλού να ακινητοποιήσουν το όχημα. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα