Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε επίσημα η προετοιμασία της Ξάνθης

Κοινοποίηση



Το Xanthi FC Arena άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, για μία ακόμη αγωνιστική χρονιά, την 31η διαδοχική της ξανθιώτικης ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Xanthi FC το απόγευμα της Παρασκευής (5/7) πραγματοποίησε τον καθιερωμένο της αγιασμό μετά το πέρας του οποίου, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις ασκήσεις της ημέρας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων που ευχήθηκε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς στην μεγάλη ομάδα της Θράκης, ενώ διαφορετικό τόνο στην ατμόσφαιρα έδωσαν οι φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών» τους στην πρώτη επίσημη προπόνηση.

Στον πάγκο ο Ραμίρεθ 

Το προπονητικό επιτελείο που αποτελείται από τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ, τους βοηθούς Φέιο – Κόλτση, τον αναλυτή αγώνων Νάσο Χατζηαθανασίου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Μαλαδένη και τον γυμναστή Τάσο Σιδερίδη, έδωσε τις οδηγίες τους σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν κανονικά στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της Xanthi FC, πλην των Καμαρά και Ντίρεσταμ που απουσιάζουν δικαιολογημένα λόγω συμμετοχών τους στο Africa Cup of Nations.

Νέα πρόσωπα ήταν τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Σάο Μπέντο, Στεπάνοβιτς, Μαλεζάς, Πολέττο, Γκαργκαλατζίδης και ο Καρασαλίδης που επέστρεψε μετά από 3 χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα