Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας η Ξάνθη για προετοιμασία

Κοινοποίηση

Μετά το πρώτο ρεπό το Σάββατο (20/7), η Xanthi FC το πρωινό της Κυριακής αναχώρησε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που και φέτος θα λάβει χώρα στο RIU Pravets της Βουλγαρίας. Το πρωινό της Κυριακής η αποστολή αναχώρησε στις (07:00) από το ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet και λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στον προορισμό της. Μετά το μεσημεριανό και τις λίγες ώρες ξεκούρασης η ξανθιώτικη ομάδα είχε προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ καλές.

Σταθάκης (τ/φ), Σάο Μπέντο (τ/φ), Στεπάνοβιτς (τ/φ), Άμπαντ (τ/φ), Μαλεζάς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Θυμιάνης, Καμαρά, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Φασίδης, Πολέττο, Μπαριέντος, Φάκκης, Γκαργκαλατζίδης, Τενεκές, Λεωτσάκος, Σουλεϊμάν, Φοσέ, Σόσα, Στάρτζεον απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας, μαζί με τον Μίκαελ Ντίρεσταμ που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία.

Η ξανθιώτικη αποστολή συνοδεύεται από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου και τον team manager Κώστα Τσαλίκη καθώς κι όλο το προπονητικό και ιατρικό team. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βουλγαρία, η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Χάποελ Χαντέρα (Τρίτη 23/7), την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Σάββατο 27/7), τη Νέα Σαλαμίνα (Τρίτη 30/7) και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (Παρασκευή 2/8).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα