Ο Αρης και οι άλλοι!

Ο Αρης και οι άλλοι!


Mε 41 αγώνες ολοκληρώνεται απόψε ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ και το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται εκεί.

Στις 20:00 ο Αρης καλείται να κάνει στη Λάρνακα ό,τι δεν μπόρεσε πριν από επτά βράδια στη Θεσσαλονίκη (0-0). Οι παίκτες του Παντελίδη ήταν εξαιρετικοί στο τομέα της δημιουργίας φάσεων, αλλά υστέρησαν στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. «Κόλλησαν» έτσι στο 0-0 με την Α.Ε. Λεμεσού και απόψε στην Κύπρο οφείλουν να βρουν δίχτυα για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης. Βάσει των όσων είδαμε στο «Κλ. Βικελίδης», η ανωτερότητα του Αρη είναι δεδομένη στο ποιοτικό κομμάτι και το διπλό περνά σε πρώτο πλάνο.

Γκολ στο Βιτορούλ – Γάνδη
Βιτορούλ – Γάνδη στις 18:00, με τις δύο ομάδες να αφήνουν υποσχέσεις για πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Σε αυτό συνηγορεί τόσο το σκορ του πρώτου αγώνα, όσο και η γενικότερη αγωνιστική τους συμπεριφορά. Την προηγούμενη Πέμπτη οι Βέλγοι έμοιαζαν ασταμάτητοι, βάζοντας πέντε γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Στην πορεία έδειξαν να κατεβάζουν ταχύτητα, με το τελικό 6-3 να τους δίνει πάντως σαφέστατο πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Απόψε οι γηπεδούχοι οφείλουν να ρισκάρουν αν θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης τους αναλογούν, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν σημαντικά κενά στα μετόπισθεν. Βασιζόμενοι στο σενάριο αυτό αλλά και την αγωνιστική νοοτροπία που εμφανίζουν οι δύο αντίπαλοι, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για εικόνα ανάλογη με εκείνη του πρώτου αγώνα. Επιλογή το Over 3,5 σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Ανοιχτό ματς στην Αυστρία
Οι επιλογές μας κλείνουν στις 21:30, την ώρα που η Στουρμ Γκρατς περιμένει τη Χάουγκεσουντ. Οι Αυστριακοί πρέπει να αλλάξουν πολλά σε σχέση με την ήττα της Νορβηγίας αν θέλουν να έχουν τύχη. Είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ρίσκα μην έχοντας άλλη επιλογή, και εκεί θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν οι αντίπαλοί τους. Η Χάουγκεσουντ το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές, πατά καλύτερα στο χορτάρι, και είναι αρκετά ικανή στο δημιουργικό σκέλος. Όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα, το Over φαντάζει αρκετά πιθανό.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال