Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Ανανέωσαν Κουτσογιάννης και Παπαδάκης με την Ασπίδα Ξάνθης

Κοινοποίηση

Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο ακόμη Ξανθιώτες αθλητές, τον Απόστολο Κουτσογιάννη (center, 2.00, 1983) και τον Αντώνη Παπαδάκη (playmaker, 1.93, 1995), οι οποίοι θα είναι οι αρχηγοί της ανδρικής ομάδας την αγωνιστική χρονιά 2019-2020.

Ο εμβληματικός αρχηγός, Απόστολος Κουτσογιάννης, ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα της καρδιάς του, την Ασπίδα Ξάνθης. Στην μακρά μπασκετική του πορεία έχει αγωνιστεί στο Θερμαϊκό Θέρμης (Γ΄ Εθνική), στην Ξάνθη BF (Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική, Α2 Εθνική), στον Αρκαδικό (B’ Eθνική), στον ΓΑΣ Κομοτηνής (Β΄ Εθνική) και στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης (Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική).

Από το 2013 αγωνίζεται με τα χρώματα της Ασπίδας Ξάνθης, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης παρουσίας της ομάδας, για έξι συναπτά έτη, στις εθνικές κατηγορίες (Β΄ και Γ’ Εθνική). Την αγωνιστική χρονιά 2018-19, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πέτυχε 281 πόντους με 12 τρίποντα.

Ο Αντώνης Παπαδάκης είναι ένας αθλητής, γέννημα θρέμμα της Ασπίδας Ξάνθης. Ανδρώθηκε μπασκετικά και έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην εξαετή παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Την αγωνιστική χρονιά 2018-19, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, πέτυχε 264 πόντους με 25 τρίποντα.
ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα