Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελαιόλαδο από τη Θράκη σαρώνει τα παγκόσμια βραβεία

Κοινοποίηση

Ο πολυβραβευμένος Κύκλωπας από τον Έβρο – Μια οικογένεια σαρώνει τα παγκόσμια βραβεία!

Μια οικογενειακή επιχείρηση τριών γενεών η οποία μετά από συνεχή ενημέρωση τεχνογνωσία και εξέλιξη κατάφερε να κατακτήσει σε διακεκριμένους διεθνής διαγωνισμούς 100 βραβεία για την εξαιρετική γεύση και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Η οικογένεια Κελίδη καλλιεργεί 12,000 ελαιόδενδρα και παράγουν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο  τους  και τυποποιούν  στο συσκευαστήριο τους.

Ελέγχοντας όλα τα στάδια παράγωγης και προσέχοντας και την τελευταία λεπτομέρεια έχουν καταφέρει να κάνουν γνωστή μία περιοχή και να την βάλουν στο παγκόσμιο ελαιοκομικό χάρτη .

Τα τελευταία δέκα χρόνια το ελαιοτριβείο Κύκλωπας έχει επιδοθεί σε ένα πρωταθλητισμό ποιότητας. Αυτή τη στιγμή κατακτώντας ακόμα ένα αστεράκι Great Taste για την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου τους ξεπέρασαν τα 100 παγκόσμια βραβεία.

Στις τελευταίες παγκόσμιες λίστες από την evoowr (Extra Virgin Olive Oil World Ranking ) που βγήκαν τέλος του 2018 ανάμεσα σε 9522 δείγματα ελαιολάδου για το 2018 το αγουρελαιο Κύκλωπας είναι στο νούμερο 33 της παγκόσμιας κατάταξης και στο νούμερο 1 για την Ελλάδα ! Πρώτη φορά  ελληνικό εξαιρετικό παρθένο  ελαιόλαδο κατακτά τόσο υψηλή θέση ανάμεσα σε τόσα δείγματα!

Τα προϊόντα τους εξάγονται σε 17 χώρες ανά τον κόσμο κάνοντας μια οικογένεια να καταφέρει να κατακτήσει την αναγνωσιμότητα και την επιβεβαίωση που της αξίζει στον παγκόσμιο ελαιοκομικό χάρτη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα