Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εργασίες συντήρησης από αύριο στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Κοινοποίηση

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια Ν.Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δέντρων) της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Καβάλα και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον οικισμό του Αγίου Βασιλείου έως τον Κόμβο Μοδίου. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα