Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΒΕΞ: Κανονικά η «2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας»

Κοινοποίηση

Το Επιμελητήριο Ξάνθης, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, διοργανώνει και φέτος την «2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας», με τη συμμετοχή παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ξάνθη και την Περιφέρεια ΑΜΘ. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Α.Ο.Ξ. από την Κυριακή 01 έως και την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019. Ευελπιστούμε ότι αυτή η Έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, θα γίνει θεσμός καθώς αυτή την περίοδο επισκέπτονται την περιοχή μας περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.

Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι η παρουσίαση, προβολή και ανάδειξη όλων παραγόμενων τοπικών προϊόντων ως κυρίαρχο στοιχείο της ταυτότητας του τόπου μας.

Επιπλέον σκοπεύουμε τη σύνδεση του τουρισμού, της μεταποίησης και του πρωτογενή τομέα μέσω των ιδιαίτερων τοπικών χαρακτηριστικών και μέσω των ιδιαίτερων τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων, τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε πολλούς συνδεδεμένους με την τουριστική δραστηριότητα παραγωγικούς κλάδους ώστε να αποτελέσουν μια σίγουρη και σταθερή «δεξαμενή» θέσεων εργασίας.

Η Ξάνθη και η Περιφέρεια μας, με την μακρόχρονη ανάπτυξη και παραγωγή, διαθέτει σύγχρονες μεταποιητικές επιχειρήσεις που παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία ικανοποιούν πληθώρα αναγκών στην ελληνική και διεθνή αγορά. Γι’ αυτό και αποτελεί προτεραιότητα του Επιμελητηρίου Ξάνθης η άμεση και στοχευμένη προβολή της περιοχής μας και των τοπικών προϊόντων, καταρχήν στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, δημιουργώντας φήμη, αξιοπιστία και καταξίωση αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μας.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της Έκθεσης προγραμματίζουμε παράλληλες εκδηλώσεις και ενδιαφέροντα events.

Το κόστος συμμετοχής στην Έκθεση είναι ιδιαίτερα προνομιακό και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πώλησης των προϊόντων τους.
Συγκεκριμένα:
Για τα ταμειακά ενήμερα εγγεγραμμένα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης: 100€ το stand 6 τ.μ. και 150€ το stand 9 τ.μ.
Για τα μη μέλη, με έδρα την Π.Ε. Ξάνθης: 120€ το stand 6 τ.μ. και 180€ το stand 9 τ.μ.
Για επιχειρήσεις με έδρα την Περιφέρεια ΑΜΘ: 150€ το stand 6 τ.μ. και 200€ το stand 9 τ.μ.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της Έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων, σας καλούμε να δηλώσετε εγκαίρως το ενδιαφέρον σας και ειδικότερα έως την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Ξάνθης, τηλ.: 2541022533, 2541025105.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα