Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εβρος: Συνελήφθησαν δουλέμποροι που έστηναν και σκηνές για μετανάστες

Κοινοποίηση



Στα χέρια της αστυνομίας είναι εγκληματική ομάδα, η οποία συνελήφθη στην Ορεστιάδα, κατηγορούμενη για την προώθηση και την μεταφορά, παράνομων μεταναστών στην περιοχή του Εβρου.

Οπως αναφέρει το e-evros.gr, πέντε άτομα συνελήφθησαν στον κάμπο Ορεστιάδας, όπου διευκόλυναν παράνομους μετανάστες να περάσουν τα σύνορα από την Τουρκία και να εισέλθουν στη χώρα μας. Δεν το έκαναν ωστόσο… εθελοντικά, αλλά με το αζημίωτο, καθώς είχαν στήσει σκηνές και παρείχαν κατάλυμα σε σκηνές και τροφή, ενώ στη συνέχεια τους έβγαζαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ώστε να ταξιδέψουν όπου ήθελαν στην Ευρώπη.

Οπως προκύπτει, κατά την σύλληψή τους, οι Αρχές συνέλαβαν και τρεις μετανάστες που είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα στον Εβρο. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Χθες, οι Αρχές συνέλαβαν άλλα δύο άτομα στον Εβρο, τα οποία έκαναν διακίνηση μεταναστών, μετά από τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έξι άτομα, ενώ άλλα 12 τραυματίστηκαν. Τα δύο μάλιστα είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα