Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπαλώνει τη δυτική είσοδο της Ξάνθης ο Δήμος για… 500 μέτρα!

Κοινοποίηση

Σε εργασίες ασφαλτόστρωσης σε ένα τμήμα της δυτικής εισόδου της δυτικής εισόδου της Ξάνθης προχωράει ο Δήμος Ξάνθης, όπως ενημερώνει σχετικά με ανακοίνωσή του. Πρόκειται για τμήμα μήκους 500 μέτρων περίπου, όπως τονίζεται σχετικά.

Φυσικά όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν τόσο η δυτική όσο και η ανατολική είσοδο της Ξάνθης παρουσιάζουν μια ιδιαίτερα ντροπιαστική για την πόλη εικόνα. Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες που εγκυμονούν κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς συνθέτουν την εικόνα των δύο οδικών αρτηριών της πόλης.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου 

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 26 Αυγούστου μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της δυτικής εισόδου της πόλης Ξάνθης (από το Ξενοδοχείο «Nestos» έως το Ξενοδοχείο «Natassa» σε μήκος 500 μέτρων περίπου).

Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα