Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κύκλωμα έφερνε κοκαΐνη και χασίς από τη Βουλγαρία – 15 συλλήψεις στη Θράκη

Κοινοποίηση



Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας σε ολόκληρο το νομό Έβρου και 15 συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, χασίς και κοκαΐνης.

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν από το Σάββατο και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή και σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news, έχουν συλληφθεί 12 άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, άλλα δύο από την Ορεστιάδα και ένας από την Κομοτηνή. Όλα έγιναν μετά από συνεχή παρακολούθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα πολλών εκ των συμμετεχόντων και αφού οι αστυνομικοί “έδεσαν” με στοιχεία την υπόθεση.

Άρχισαν από την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο το μεσημέρι με απόλυτη μυστικότητα και ολοκληρώθηκαν σήμερα στην Ορεστιάδα και την Κομοτηνή, με συμμετοχή και κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών των Αστυνομικών διευθύνσεων.

Τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση δεν δημοσιοποιούνται φυσικά από την αστυνομία, χρησιμοποιούσαν ως κρύπτες για το χασίς και την κοκαΐνη που έφερναν από την Βουλγαρία τα πιο… απίθανα μέρη, ενώ σήμερα ή το αργότερο αύριο, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ γι’ αυτή την σημαντική επιτυχία των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Οι συλληφθέντες με το σχηματισμό της δικογραφίας θα παραπεμφθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα