Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης

Κοινοποίηση



Εκδόσεις Διάπλαση 

Στο βιβλίο αυτό δεν θα διαβάσετε προσωπικές μου απόψεις για τα γεγονότα του 2127. Παραθέτω αναλλοίωτο πρωτογενές υλικό προερχόμενο από επιλεγμένες καταγραφές μου, με χρονολογική σειρά. Κάποιες αρχικές καταγραφές θα σας φέρουν σε επαφή με την κρυφή τεχνολογία που απολάμβαναν μόνο οι εκλεκτοί. Σταδιακά, βέβαια, οι καταγραφές επικεντρώνονται αποκλειστικά στους πρωταγωνιστές, στα μοιραία πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις δραματικές εξελίξεις εκείνης της χρονιάς.

Συν τοις άλλοις, θα βρείτε διάσπαρτες καταγραφές με κρατικά μυστικά που οφείλαμε να δώσουμε στη δημοσιότητα, καθώς και διαλόγους που φωτίζουν έναν κόσμο που κατέρρευσε. Οι εν λόγω πληροφορίες εύχομαι να σας φανούν χρήσιμες και να σας βοηθήσουν να λάβετε τις ενδεδειγμένες αποφάσεις στους δύσκολους καιρούς που έπονται. Και αυτό γιατί, όπως έλεγε και ο Ηγεμόνας, το πρόβλημα της ανθρωπότητας δεν ήταν ποτέ πολιτικό, οργανωτικό ή ιδεολογικό, αλλά βαθύτατα υπαρξιστικό.

Ονομάζομαι Κένεθ Μακγκρέγκορ και ήμουν μέχρι πρότινος υπουργός Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτά είναι τα απόρρητα έγγραφα του 2127. Αυτό είναι το βιβλίο μου.

Αγορά του βιβλίου εδώ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα