Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι δρόμοι της ντροπής στην Ξάνθη – Είσοδοι γεμάτοι λακκούβες

Κοινοποίηση

Οδικό δίκτυο γεμάτο λακκούβες συναντούν οι οδηγοί στην ανατολική και δυτική είσοδο της Ξάνθης 

Οι ντροπιαστικές για την πόλη εικόνες που συναντούν οι οδηγοί που εισέρχονται στην Ξάνθη είτε από την ανατολική είτε από τη δυτική είσοδο της πόλης παραμένουν προκαλώντας έντονο προβληματισμό.

Τόσο στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγους όσο και στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με δρόμους γεμάτους λακκούβες. Πρόκειται για τις δύο κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης τις οποίες καλούνται να χρησιμοποιήσουν όσοι επισκέπτονται την περιοχή. Παρά το γεγονός ωστόσο πως οι δρόμοι εδώ και χρόνια είναι γεμάτοι λακκούβες, με αποτέλεσμα να αποτελούν δυσφήμιση για τον τουρισμό της πόλης, και ταυτόχρονα να εγκυμονούν κινδύνους για τους οδηγούς, μέχρι και σήμερα η εικόνα δεν έχει αλλάξει.

Οι κάτοικοι της περιοχής φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί το γεγονός πως οι δρόμοι είναι σε μαύρα χάλια και πλέον δεν τους προκαλεί καμία εντύπωση, μιας και αντίστοιχες εικόνες συναντά κανείς και μέσα στην πόλη. Ωστόσο οι επισκέπτες που έρχονται στην περιοχή αποκομίζουν ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις για το οδικό δίκτυο της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα