Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιο τρίποντο στο BetMarket.gr

Κοινοποίηση

Στο BetMarket.gr η στασιμότητα είναι κάτι που δεν μας αρέσει. Αλλωστε όταν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν σταματάς ποτέ να νοιάζεσαι γι αυτό και να προσπαθείς να το εξελίξεις. Και εμείς αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε.

Γι αυτό γίναμε το πρώτο στοιχηματικό site που τόλμησε μια Live μετάδοση διάρκειας τριάντα ωρών στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός είναι ο λόγος που φέτος επιδιώκουμε κάτι επίσης πρωτοποριακό για Ελληνικό στοιχηματικό site. Να έχουμε… inside information. Να γράφουμε μέσα από την πηγή των γεγονότων. Να «μυρίζουμε» το παρκέ πριν από κάθε λέξη σε κάθε κείμενο.

Σωστά διαβάσατε για παρκέ! Η ολοκαίνουρια αυτή προσπάθεια θα γίνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, που ξεκινά το Σάββατο στην Κίνα.

Το BetMarket.gr πάει στην Κίνα

Το σκεφτόμασταν καιρό. Το μελετήσαμε διεξοδικά. Το σχεδιάσαμε μεθοδικά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το BetMarket.gr θα καλύψει στοιχηματικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ 2019 με καθημερινά κείμενα και μάλιστα με δικό του άνθρωπο που θα βρίσκεται στην Κίνα!

Πονοκεφαλιάσαμε λίγο με τη διαφορά ώρας, αλλά βρέθηκε η λύση και από τηνΤρίτη 26 Αυγούστου μέχρι και τον μεγάλο τελικό η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας αλλά και όλη η στοιχηματική δράση της διοργάνωσης θα βρίσκεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του BetMarket.gr.

Βρήκαμε τον άνθρωπο μας, ο οποίος τσέκαρε το διαβατήριό του, έβαλε το καλό γαλανόλευκο κασκόλ στη βαλίτσα και με δύο αψεγάδιαστες μπαταρίες που κρατούν για ώρες, μία για το λάπτοπ και η άλλη για το κινητό του τηλέφωνο, ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ασία.

Οι μπαταρίες ήταν κομμάτι πολύωρης συζήτησης με τους τεχνικούς του BetMarket. Και πώς να μην είναι, όταν πέρα από τα κείμενα γραμμένα μέσα από την πηγή των γεγονότων, θα έχουμε και αποκλειστικά βίντεο, δηλώσεις και φωτογραφίες των πρωταγωνιστών.  Μια πρωτοποριακή σκέψη που ελάχιστα στοιχηματικά sites έχουν τολμήσει στο παρελθόν.

ΥΓ. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι μόνο η αρχή, καθώς το μπάσκετ ήρθε για να μείνει στο BetMarket.gr. Ηδη προετοιμαζόμαστε για μία (κατά πως φαίνεται) άκρως συναρπαστική Ευρωλίγκα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα