Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα:Μία πρόκριση και μια γηπεδούχος σε υψηλές τιμές!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι, ολοκληρώθηκαν και τα προκριματικά του Champions League, επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά πολλών και τα φαβορί επικράτησαν. Σήμερα η κλήρωση που αναμένεται με ενδιαφέρον, επίσης σήμερα, ολοκληρώνονται και τα προκριματικά του Europa League με σαφώς περισσότερα παιχνίδια, περισσότερες επιλογές και φυσικά περισσότερες ευκαιρίες για κέρδος. Δύο επιλογές για σήμερα, υπάρχει φυσικά ελληνικό ενδιαφέρον και σίγουρα σε αυτό θα πάμε με ελπίδες πρόκρισης. Θέλει προσοχή, θέλει τύχη και σίγουρα έμπνευση. Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε:

ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας (20:00) :
Ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται για ακόμη μία μεγάλη ανατροπή, ακόμα ένα σημαντικό, ευρωπαϊκό ραντεβού. Υποδέχεται την Σλόβαν για να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο ματς, στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, νωχελικός, έκανε πολλά λάθη και στο τέλος πλήρωσε την επιπολαιότητά του. Άλλες 5 φορές έχει ανατρέψει εις βάρος του σκορ και έχει προκριθεί και αναμένεται να το κάνει και έκτη φορά. Στο καμίνι της Τούμπας η καλύτερη ομάδα πρέπει να επικρατήσει. Η αλήθεια είναι, ότι η Τούμπα έχει πληγώσει τον ΠΑΟΚ, αρκετές φόρες από πέρσι, καθώς τόσο με Μπενφίκα, όσο και με Μπάτε και με Άγιαξ δεν κατάφερε να νικήσει. Τώρα πρέπει να σκοράρει γκολ, να μην δεχτεί και να πάρει την πρόκριση. Το ματς θέλει πολλή προσοχή και εφόσον ο ΠΑΟΚ το προσεγγίσει με σοβαρότητα θα προκριθεί. Η Σλόβαν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κέρδισε εκτός έδρας όλα τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια ως τώρα με άνεση. Σκόραρε μάλιστα και αρκετά γκολ. Πολύ πιθανόν να σκοράρει και σήμερα απέναντι σον ΠΑΟΚ που φέτος παρουσιάζει ασταθή άμυνα. Όμως, μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να σκοράρει περισσότερα του ενός γκολ και σε αυτό ποντάρουμε λόγω επίθεσης και εμπειρίας. Πάμε με την πρόκριση του ΠΑΟΚ με ρίσκο. Πρόκριση ΠΑΟΚ στα 90 λεπτά στο 2.00 (Bet365).

Μόλντε-Παρτιζάν (20:00) :
Πάμε και στη Νορβηγία στο ματς της Μόλντε με την Παρτιζάν στον επαναληπτικό του 2-1 υπέρ των Σέρβων. Το σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά με την νορβηγική ομάδα να είναι πολύ καλή, να παίζει δυνατά και να μην λυγίζει στην δύσκολη έδρα των Σέρβων. Η Παρτιζάν εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αστάθειες της αντιπάλου της και πήρε τη νίκη. Εκτός έδρας είναι κακή όμως. Έχασε μέσα στην Μαλάτιασπορ και παραλίγο να αποκλειστεί παρά το υπέρ της 3-1. Παρουσιάζει μια πιο φοβισμένη ομάδα και χωρίς επιθετική διάθεση. Η Μόλντε εντός είναι καταπληκτική. Υπέταξε τον Άρη με 3-0, την ΚΡ Ρέικιαβικ, εντός συνόρων είναι αήττητη εδώ και μήνες με μέσο όρο γκολ τα 2.5. Η Παρτιζάν γκολ θα δεχτεί, δεν ξέρω αν θα σκοράρει, πάντως η Μόλντε θα κυνηγήσει ένα δεύτερο, θα βρει χώρους και μπορεί να το κάνει. Χωρίς απουσίες η ομάδα του Όσλο, αναμένεται να έχει sold out για αύριο και είναι έτοιμη για μια σπουδαία πρόκριση. Άλλωστε, και πέρσι έδωσε το παρόν στην Ευρώπη, έχει αποκτήσει ψυχολογία και φυσικά εμπειρία.

Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες. Μάλιστα, ο άσος πέφτει διαρκώς, κάτι που επίσης έχει την σημασία του κι ελπίζουμε να μας δικαιώσει. Πάμε με τα γκολ. Μόλντε over 1.5 γκολ στο 2.02 (bet365).

Οι αποδόσεις είναι από την bet365 μια από τις κορυφαιες στοιχηματικες εταιριες που λειτουργούν με νομιμη άδεια στην Ελλάδα. Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα