Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρασκευή και 13, ας ποντάρουμε στο τριφύλλι!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλοι! Όπως γράφω και στην κοινή στήλη, μεγάλο κακό οι Εθνικές ομάδες πλέον έτσι όπως τις έχουν βάλει στο πρόγραμμα. Δεν βοηθάνε σε κάτι. Κόβουν τη φόρα των ομάδων και παράλληλα μαζεύονται μία στο τόσο 20 παίκτες και προσπαθούν σε 3 μέρες να αποδώσουν. Πολύ καλύτερα να μαζευόντουσαν 2 φορές τον χρόνο και να έπαιζαν τα παιχνίδια τους.
Αυτά για εισαγωγή, ώρα και για την στοιχηματική εισαγωγή. Παρασκευή σήμερα και η Αυστρία Β έχει την τιμητική της, όπως και τα δύο παιχνίδια της Β Γερμανίας, το ένα της Γ Γερμανίας αλλά και το ματς της Φορτούνα με τη Βόλφσμπουργκ. Πριν ξεκινήσω την ανάλυση για την κάθε λίγκα, να πω πως στην Dritte Liga είμαι no bet. Δεν ακουμπιέται το παιχνίδι στο Μαγδεμβούργο.

Bundesliga

Fortuna Düsseldorf – Wolfsburg : Παραδοσιακά το συγκεκριμένο ζευγάρι προσφέρει σκορ και θέαμα. Θεωρώ πως θα δούμε αρκετά γκολ στο συγκεκριμένο ματς. Μικρή η απόδοση στο over2,5, το μοναδικό ίσως που να αξίζει είναι το γκολ/γκολ ημιχρόνου στου 3,75. Προσωπικά κάνω πίσω ελέω διακοπής.

Zweite Liga

Στην Καρλσρούη δεν επιλέγω κάτι, δεν μου αρέσει κάτι. Η Σαντχάουζεν δυνάμωσε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα και μέσω του πάθους και της τακτικής έχει καταφέρει να κρύψει τις φετινές της αδυναμίες. Η Καρλσρούη από την άλλη θα δυσκολευτεί σε κλειστεί άμυνα, έχει όμως επιθετικές λύσεις. Δεν θα χαλάσει κανέναν η ισοπαλία.

SpVgg Greuther Furth – SV Wehen Wiesbaden : Δεν περίμενα φέτος να πω πως η Φιρτ είναι ένα πολύ καλό φαβορί. Όπως και η Σαντχάουζεν, έτσι και η Φιρτ, έχει καταφέρει μέσω της χημείας και της ομοιογένειας να κρύψει τις αδυναμίες της. Η Βέχεν έχει πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα και αυτό οφείλεται στον τρόπο που αγωνίζεται. Το 2,05 στον άσο παίζεται, το είχα για 1,80. Για τους περισσότερο ρισκαδόρους το -1,5 στο χάντικαπ πληρώνει 3,55.

Αυστρία Erste Liga

Σε τρία ματς επικεντρώθηκα από όλο το πρόγραμμα της Παρασκευής. Συνονικά πέντε ματς διεξάγονται, τα υπόλοιπα τρία μέσα στο Σ/Κ.

Amstetten – Vorwarts : Η Άμστετεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Βγήκαν αρκετές πληροφορίες προς τα έξω τις τελευταίες μέρες, η διοίκηση μιλάει για ψευδείς πληροφορίες. Σίγουρα όμως θεωρώ πως αυτό θα επηρεάσει. Η Φόρβερτς Στιρ είχε βρει τρομερό ρυθμό πριν τη διακοπή,  θεωρώ όμως πως θα συνεχίσει της αγωνιστική της άνοδο. Σημεί που έπρεπε να πληρώνει 2,80 το βρίσκουμε στο 3,40.

FAC Team für Wien – Lafnitz : Η Φλορίντσντορφερ έχει καταφέρει με τρομερή συνοχή να γίνει πάρα πολύ ανταγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρασε από την έδρα της Λούστεναου. Τώρα καλείται να επικρατήσει μιας ομάδας που έχει 2 εκτός έδρας νίκες. Ασφαλώς δύσκολο εγχείρημα, όμως δεν θεωρώ πως η Λαφνιτς είναι «θηρίο». Εξάλλου νίκησε δύο εντελώς αδύναμες ομάδες. Θα είναι λοιπόν και για την ίδια crash test. Ο άσος έπρεπε να βρίσκεται στο 2,30, τον βρίσκουμε στο 2,60, μέχρι χτες ήταν και οριακό outsider.

Austria Wien II – SV Ried : Πονηρή σκέψη το άσος ημίχρονο, διπλό τελικό. Δεν θα πάψω να τονίζω πως η Αούστρια Β είναι πραγματικά expert στις ανατροπές, έχει τρομερά ποσοστά σε αυτό το στοίχημα. Η ίδια έχει το 65% των ανατροπών στη Λίγκα στην κατοχή της. Πληρώνει 19,00.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα:
13/09 – 19:30 – Γκρόιτερ Φιρτ – Βέχεν Βισμπάντεν : 1ft(2,05)
13/09 – 20:10 – Φλορίντσντορφερ – Λάφνιτς : 1ft(2,60)
Συνολική απόδοση δυάδας (5,33) επί 10 μονάδες
Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.360 μονάδες
Επιστροφές από 09/09: 0 μονάδες
Ανοιχτά Στοιχήματα 13/09: 10 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα