Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

9 άβολα στάδια από τα οποία περνάει κάθε ζευγάρι

Κοινοποίηση

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο κάπου τυχαία, ενθουσιάζεσαι, ενθουσιάζεται κι αυτός και αρχίσουν τα ραντεβουδάκια. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία των ερωτικών ραντεβού έχει αρκετή πλάκα. Αγχώνεσαι τι θα φορέσεις, τι θα συζητάτε μεταξύ σας, πού θα πάτε και όλα αυτά τα κλασικά των πρώτων ραντεβού.

Και αφού ολοκληρωθούν τα πρώτα δύο-τρία ραντεβού αναρωτιέσαι τελικά αν αυτός ο άνθρωπος που σου άρεσε και κάθεται απέναντί σου αξίζει να γίνει σύντροφός σου και να πορευτείτε μαζί (για όσο είναι αυτό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!).

Για σένα, λοιπόν, που αναρωτιέσαι πώς θα καταλάβεις αν αξίζει να κάνεις σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε να σου πούμε ότι υπάρχουν 9 στάδια που πρέπει να περάσει η σχέση για να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ότι μπορείς να στηρίζεσαι σε αυτόν τον άνθρωπο.

Δες παρακάτω και θα μάθεις.

-Μηνύματα, όπως «πώς πέρασες το ΣΚ;» πάνε κι έρχονται. Μπορεί να στέλνετε ο ένας στον άλλον ό,τι χαζομάρα σας έρθει στο κεφάλι ή να γελάτε με αστεία που δε θα γελούσε κανένας άλλος αν τα άκουγε.

-Ανελέητο stalking στα social media. Αν δε σε έχει πάρει ο ύπνος πάνω στο κινητό σου την ώρα που κάνεις scroll στο προφίλ του στο Instagram, μάλλον ήρθε η ώρα να πας παρακάτω.

-Αποφασίζεις να βγεις και πάλι μαζί του, γιατί νιώθεις άνετα. Τα άγχη σου έχουν πάει στην άκρη πλέον και δε σε νοιάζει τόσο αν θα σε δει με το στενό μίνι φορεματάκι σου ή με τη φόρμα γυμναστικής.

-Σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο και λέτε τα ίδια πράγματα. Η αίσθηση της σταθερότητας και ο χρόνος που περνάτε μαζί σας έχει κάνει να είστε ολόιδιοι πλέον.

-Τον συστήνεις στον περίγυρό σου για να μη λένε ότι είναι ο τύπος «φάντασμα» για τον οποίον μιλάς συνέχεια. Κι αν τον συμπαθήσουν οι κολλητές, έκανες την τύχη σου φίλη μας.

-Τσακώνεστε για πρώτη φορά, γιατί δεν αντέχεις να μην τσακωθείς. Σε διέκοψε την ώρα που μιλούσες με την κολλητή σου για τις νέες τάσεις της μόδας; Ε, δε θα περάσει έτσι αυτό! Στο τέλος, όμως, όλα μέλι-γάλα.

-Προετοιμάζετε ένα ταξίδι μαζί, πηγαίνετε και επιστρέφετε χωρίς να έχετε χωρίσει. Bingo! Έχεις θέσει τις απαραίτητες βάσεις στη σχέση σου.

-Καταλαβαίνεις ότι πια είστε και επίσημα ζευγάρι. Συνήθως αυτό προκύπτει όταν πέφτει στο τραπέζι το ερώτημα «Τι είμαστε εμείς;» και έρχεται η απάντηση «είσαι το κορίτσι μου!».

Συμβαίνει η μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας όταν μετακομίζετε για να μείνετε μαζί στο ίδιο σπίτι. Πάτε μαζί σε κατάστημα επίπλων, διακοσμείτε μαζί το σπίτι, υιοθετείτε κατοικίδιο… Τι άλλο θες;
Πηγή:queen.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα