Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε την επικεφαλής της ΕΥΠ στην Θράκη που «αποκεφάλισε» ο Ρουμπάτης


Ακυρώθηκαν με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών οι πράξεις του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ κ. Ιωάννη Ρουμπάτη, με τις οποίες είχε απομακρυνθεί από τη θέση της η επικεφαλής της στρατηγικής σημασίας για την Εθνική μας Ασφάλεια Μονάδας της υπηρεσίας στη Θράκη.

Η απόφαση του Δικαστηρίου δικαίωσε την υπάλληλο κρίνοντας ότι η αφαίρεση των καθηκόντων της ήταν αναιτιολόγητη. Η ηγεσία της ΕΥΠ είχε δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην απομάκρυνση, καθώς ο κ. Ρουμπάτης είχε αναφερθεί στο ζήτημα σε σε "κλειστή" συνέντευξη Τύπου σε επιλεγμένους δημοσιογράφους συγκεκριμένων ΜΜΕ, επιχειρώντας την πλήρη απαξίωση του συγκεκριμένου στελέχους της υπηρεσίας εμπλέκοντάς το μάλιστα και σε σενάρια κατασκοπευτικής φαντασίας, με περαιτέρω αποτέλεσμα η ιδιαίτερα ευαίσθητη μονάδα της Θράκης να έχει μείνει ακέφαλη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τώρα, μετά και τη Δικαστική ακύρωση των πράξεων του τέως Διοικητή, μένει να δούμε εάν η νέα ηγεσία θα αποκαταστήσει τη νομιμότητα, συμμορφούμενη προς την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και κατά πόσον θα επανορθώσει την παράνομη μεταχείριση ενός ικανού και αποτελεσματικού στελέχους, επαναφέροντας σε πλήρη λειτουργία τη Μονάδα της Θράκης με την ίδια ως επικεφαλής.

Διαβάστε παρακάτω την Δικαστική Απόφαση η οποία αποτελεί κόλαφο για την διοίκηση Ρουμπάτη.


pronews.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال