Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στο σχολείο και… στο μέλλον των παιδιών

Κοινοποίηση

Κάθε νέα σχολική χρόνια είναι για τους γονείς μια άσκηση ευθύνης για τις υποχρεώσεις που έχουν προς τα παιδιά τους, αλλά και μια πρόσκληση για τη δημιουργία μιας εποικοδομητικής σχέσης υποστήριξης και ενθάρρυνσης  που θα εξασφαλίζει την τωρινή τους υγεία και τη μελλοντική τους καταξίωση. 

Επιστροφή στο σχολείο σημαίνει χαρά, ανανέωση, ζωντάνια, κέφι, αλλά και έγνοιες και άγχος και προκλήσεις τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Ο προγραμματισμός, τα φροντιστήρια, οι ξένες γλώσσες, οι αθλητικές και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και στο βάθος οι σπουδές, το πανεπιστήμιο, η φοιτητική στέγη, ο επαγγελματικός στίβος. Τα μικρά που θα γίνουν μεγάλα, θα ψηλώσουν και μαζί οι ανάγκες τους αλλά και οι επιθυμίες τους. Και στο φόντο, στήριγμα συνεχές και αμείωτο, οι σωστοί γονείς που προτιμούν να στερηθούν πράγματα προκειμένου τα παιδιά τους να έχουν τα απαιτούμενα εφόδια τώρα και μετά. Η εξασφάλιση και το μέλλον των παιδιών είναι το πιο σημαντικό μέλημα για τους γονείς από τη στιγμή που θα τα φέρουν στη ζωή άλλωστε.

Από τα πρώτα τους χρόνια, οι γονείς ανησυχούν για το μέλλον, την υποστήριξη που θα χρειασθούν, τις σπουδές, την επαγγελματική τους δραστηριότητα και φυσικά την υγεία τους. Οι επισκέψεις στον παιδίατρο, οι εμβολιασμοί, οι ασθένειες, τα μαθήματα, τα δίδακτρα αποτελούν μια  σταθερή έγνοια για τους γονείς, μια καθημερινή ενασχόληση που απαιτεί εκτός από διάθεση και χρόνο και χρήμα. Απάντηση στις συνεχώς αυξανόμενες αυτές ανησυχίες μπορεί να δώσει η ιδιωτική ασφάλιση, τόσο με παιδικά προγράμματα που φροντίζουν για την αποταμίευση ενός ποσού για το μέλλον όσο και με προγράμματα για τη φροντίδα της υγείας των παιδιών. Αυτό άλλωστε δεν θέλουμε για τα παιδιά μας; Να έχουν την υγεία τους και μια καλή σταδιοδρομία, να έχουν καλή πρόοδο.

Η σημασία της σωστής επιλογής

Επιλέγοντας την Εθνική Ασφαλιστική και διαθέτοντας ένα μικρό τακτικό ποσό, ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες μπορείτε να δημιουργήσετε σταδιακά και σταθερά έναν «κουμπαρά» για τα παιδιά και να εξασφαλίσετε το μέλλον τους. Η Εθνική Ασφαλιστική με 128 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά, ηγετική θέση, εμπειρία, φερεγγυότητα και αξιοπιστία που αποπνέει το όνομά της, αποτελεί εγγύηση για τον γονιό που σκέφτεται να αποκτήσει ένα παιδικό πρόγραμμα. Τα παιδικά ασφαλιστικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν κάλυψη για την προστασία της υγείας του παιδιού, μέσω του καινοτόμου προγράμματος «Full Health», αλλά και τη συστηματική αποταμίευση μέσω του προγράμματος «Εθνική και Παιδί», τα οποία αποτελούν  αυτόνομα προγράμματα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η νέα γενιά προγραμμάτων «Full Health», παρέχει ευελιξία ασφάλισης και δυνατότητα πλήρους κάλυψης ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Για τα παιδιά ορισμένες από τις σημαντικότερες παροχές είναι, η νοσοκομειακή κάλυψη (είτε χωρίς συμμετοχή, είτε με επιλογή του ποσού συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας, επιλέγοντας παράλληλα και τη θέση νοσηλείας), οι διαγνωστικές εξετάσεις (με επιλογή του ανώτατου ορίου κάλυψης και τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα), η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον παρέχεται ειδικό ετήσιο check up για τα παιδιά για την φροντίδα της υγείας τους. 

Στο πρόγραμμα «Εθνική και Παιδί», υπάρχει ευελιξία στη διάρκεια της ασφάλισης που μπορεί να επιλέξει ο πελάτης. Στη λήξη του προγράμματος το ενήλικο παιδί λαμβάνει το εγγυημένο κεφάλαιο της αποταμίευσης. Το κεφάλαιο αυτό μπορεί να καταβληθεί είτε με τη μορφή εφάπαξ ποσού είτε σε δόσεις, ανάλογα με την επιθυμία και τις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Επιπλέον ,  για να συνεχίσει να απολαμβάνει η οικογένεια τις παροχές του αποταμιευτικού προγράμματος που επιλέγει και να διασφαλιστεί η συνέχισή του, το πρόγραμμα μπορεί να συνοδεύεται από την κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων του συμβαλλομένου, λόγω ανικανότητας για εργασία από ασθένεια ή ατύχημα. Ενώ, αν ο συμβαλλόμενος επιθυμεί την κάλυψη μιας έκτακτης οικονομικής ανάγκης, μπορεί να εξαγοράσει το συμβόλαιό του μετά την παρέλευση 2 ετών ασφάλισης και με την πληρωμή των αντίστοιχων ασφαλίστρων. Το μηνιαίο κόστος του αποταμιευτικού προγράμματος διαμορφώνεται από τον ασφαλισμένο, ανάλογα με τις δικές του οικονομικές δυνατότητες και τους στόχους που έχει θέσει για τη δημιουργία κεφαλαίου για το παιδί του. Σε κάθε περίπτωση, το ελάχιστο ποσό από το οποίο μπορεί να ξεκινήσει να αποταμιεύει κάποιος, είναι τα 60€ το μήνα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά στα προγράμματα κάλυψης εξόδων νοσηλείας, η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις, (που φτάνουν το 50% για το τρίτο παιδί, και είναι δωρεάν από το τέταρτο και έπειτα) σε όσους επιθυμούν να ασφαλίσουν όλα τα μέλη της οικογένειάς τους, ενώ η πληρωμή των ασφαλίστρων μπορεί να γίνει σε δόσεις, ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή και ετησίως.

Αξιοπιστία με αποδείξεις

Στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις στους ασφαλισμένους, μέσω των σύγχρονων προγραμμάτων της. Να είναι αρωγός στην κοινωνία και στην οικογένεια με στόχο την κάλυψη της ασφαλιστικής ανάγκης. Να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της, να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να μεταφέρει το θεσμό της ασφάλισης από γενιά σε γενιά.

Η Εθνική Ασφαλιστική, στέκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και τις προσδοκίες τους, έτσι κατέβαλε για το έτος 2018, συνολικές αποζημιώσεις στους πελάτες του κλάδου Ζωής και Υγείας, ποσό που ξεπερνά τα 210 εκατ. €! Ταυτόχρονα συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά παιδιατρικά νοσοκομεία (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Τα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το νοσοκομείο που επιθυμείτε ιδιωτικό ή δημόσιο. Μέσω των συνεργασιών της, η Εθνική Ασφαλιστική εξασφαλίζει ειδικά προνόμια και παροχές σε συμβεβλημένα νοσοκομεία με σημαντικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές για τους ασφαλισμένους της. Η Εθνική Ασφαλιστική συνολικά εμφανίζει υψηλό δείκτη κερδοφορίας, συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύεται στην ετήσια χρηματοοικονομική έκθεση, τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας για το 2018 ανήλθαν σε 63,1 εκατ. €. Αυτό καταδεικνύει με τον πιο άμεσο τρόπο, ότι η εταιρεία εκτός από την εμπιστοσύνη των χιλιάδων πελατών της, κερδίζει σε κεφάλαια και φερεγγυότητα. Όπως λένε και οι άνθρωποι της ασφαλιστικής «ο προσανατολισμός προς τον πελάτη και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης κάθε ασφαλισμένου στην Εθνική Ασφαλιστική είναι ο βασικότερος στόχος μας»!

Ο άρτια εκπαιδευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής αναλύει τις ανάγκες σας και μπορεί να επιλέξει το συνδυασμό των προγραμμάτων που ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτές. Συμβουλευτείτε τον!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο 18189 ή να επισκεφτείτε το Site της εταιρείας
https://www.ethniki-asfalistiki.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα