Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Υιοθετήσε το κακοποιημένο σκυλάκι της Ξάνθης ο Μαυρίδης

Κοινοποίηση

Την μικρή Παλόμα, το άτυχο – μόλις δύο μηνών – σκυλάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα πριν από μερικές ημέρες στην Ξάνθη υιοθέτησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής όπως είχε αποκαλύψει το XanthiNea.gr, βρέθηκε κοντά στο άτυχο ζώο, το επισκέφθηκε στην Ξάνθη και εξέφρασε την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά ζήτησε να υιοθετήσει το σκυλί και να το πάρει σπίτι του αμέσως μόλις γίνει καλά.

Σε σχετικό βίντεο-δήλωση του αναφέρθηκε σε όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται τόσες ημέρες για να βελτιωθεί η κατάσταση τηε υγείας του άτυχου ζώου, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου για τα αντανακλαστικά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το άτυχο ζώο βρέθηκε με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο του το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης απογευματινές ώρες. Οι δράστες του φρικτού αυτού εγκλήματος έχουν επικηρυχθεί ενώ έχει γίνει και σχετική καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές.

Το περιστατικό μάλιστα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και την κινητοποίηση αρκετών φιλοζωικών σωματείων ανά την Ελλάδα, ενώ πάνω από 300 άτομα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να υιοθετήσουν το άτυχο ζώο.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα