Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με επιτυχία το 4ο Σκακιστικό Τουρνουά στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Πιστός στο ραντεβού του και φέτος ο Σ.Ο.Ξ. διοργάνωσε με επιτυχία το 4ο Σκακιστικό Τουρνουά Γιορτών Παλιάς Πόλης 2019, το Σάββατο 07/09/19, στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, μπροστά από το δημαρχείο.

Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο κ. Μανώλης Φανουράκης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δημάρχου, ο κ. Μπεκήρ Ογλού Σουά, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας, ο κ. Ηλίας Ασκαρίδης, νέος Πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού και ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ξάνθη για όλους”.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 71 σκακιστές και σκακίστριες όλων των ηλικιών από την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, τις Φέρες, την Ναύπακτο και φυσικά τη Ξάνθη, οι οποίοι συνδύασαν την διασκέδασή τους στις Γιορτές της Παλιάς Ξάνθης με το αγαπημένο τους πνευματικό άθλημα!

Το τουρνουά ήταν blitz ελβετικού συστήματος επτά γύρων σε ένα, ενιαίο όμιλο και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1ος Νικητής ο Σπαθόπουλος Διογένης
2ος Νικητής ο Κούτλας Νικόλαος
3ος Νικητής ο Γεωργιάδης Νικόλαος
1η Νικήτρια η Μανιάτη Κωνσταντίνα
2η Νικήτρια η Μήλιου Πηνελόπη
3η Νικήτρια η Αλεξοπούλου Βιργινία
1ος Νικητής Κ16 ο Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης
1ος Νικητής Κ14 ο Κούτλας Νικόλαος
1ος Νικητής Κ12 ο Ταρχανίδης Νικόλαος Χρήστος
1ος Νικητής Κ10 ο Ουζούνης Κωνσταντίνος
1ος Νικητής Κ08 ο Πετρόπουλος Αντωνίου Δημήτριος

Αναλυτικά η τελική κατάταξη και τα αποτελέσματα όλων των γύρων βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://chess-results.com/tnr469480.aspx?lan=1&art=1

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει όλους τους νικητές και τις νικήτριες για τις επιτυχίες τους καθώς και όλους όσοι αγωνίσθηκαν στους αγώνες, ειδικά όσους ταξίδεψαν από μακρυά, γιατί με την παρουσία τους τίμησαν την πόλη μας, τον σύλλογό μας και πάνω απ’ όλα το άθλημα!

Τέλος, ο Σ.Ο.Ξ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων (γονείς, μέλη του συλλόγου, προπονητές) και φυσικά τον απερχόμενο πρόεδρο της Στέγης Πολιτισμού κ. Πασχάλη Λύρατζη, για τη διάθεση φορτηγού για τις απαραίτητες μεταφορές τραπεζιών/εξοπλισμού καθώς και για τις καρέκλες που μας παραχώρησε για τη διεξαγωγή των αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα