Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπέττυ Μαγγίρα: Η Ειρήνη Καζαριάν έχει άγνοια κινδύνου (VIDEO)

Κοινοποίηση



Στο Happy Day βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και για την θεατρική απόπειρα που κάνει η Ειρήνη Καζαριάν.

Για το My Style Rocks: «Δεν ισχύει ότι μου έγινε πρόταση για να παρουσιάσω το My Style Rocks. Και θεωρώ ότι δεν θα υπήρχε και λόγος από τη στιγμή που ήταν τόσο πετυχημένο πέρυσι και ήμουν στην κριτική επιτροπή, θεωρώ είχε μια ωραία απήχηση στον κόσμο, γιατί να το αλλάξεις αυτό; Δεν μου έχει γίνει πρόταση για άλλο ριάλιτι μόδας. Νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στην τηλεόραση, δεν έχω ταμπέλα, αρκεί να μου δοθεί η ευκαιρία και να φτιάξω κι ένα τιμ που θα ήθελα εγώ».

Για την Παριζιάνα: «Για την Παριζιάνα συζητούσαμε με την Ματθίλδη και μείναμε στις συζητήσεις. Δεν συνεχίσαμε, επέλεξαν κάποιες άλλες ηθοποιούς. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για τον “ανήθικο τρόπο” που είπε η Ματθίλδη γιατί αυτό είναι δικό της θέμα. Δεν έφυγε από μόνη της, έγινε κάπως άτσαλα, θεωρώ εγώ. Δεν ενημερώθηκε έτσι όπως θα έπρεπε και έτσι όπως είναι σωστό να συμβαίνει στο χώρο μας».

Για Σπαλιάρα και Καζαριάν: «Πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους εκ του αποτελέσματος. Κι εγώ ήμουν μοντέλο και πήγα στην τηλεόραση κι έπαιξα και στο θέατρο τελικά χωρίς να έχω σπουδάσει ηθοποιός. Κανένας δεν βγήκε να πει “γιατί η Μπέττυ έπαιξε στο θέατρο;”. Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να παίζουν τραγουδιστές στο θέατρο, χορευτές… Τους δίνεται μια ευκαιρία. Όποιος μπορεί να κάνει καλά κάτι, καλό είναι να το κάνει. Η Ειρήνη είναι ένα νέο κορίτσι και μπορεί να έχει και άγνοια κινδύνου.

Το θέατρο είναι ένα πάρα πολύ σκληρό είδος, εμφανίζεσαι στη σκηνή και είσαι “ολόγυμνος”. Και πρέπει να αναμετρηθείς εσύ και το κοινό. Δεν είναι ότι παίζει Ίψεν, εγώ δεν τα διαχωρίζω αυτά. Άμα παίζεις κωμωδία και βγεις και πεις ένα αστείο και το αστείο δεν περάσει και το κοινό είναι παγωμένο, εσύ είσαι εκείνη την ώρα γυμνός μπροστά σε ένα κοινό. Οπότε, αν θεωρήσουμε ότι η ίδια έχει άγνοια κινδύνου πρέπει να ρίξουμε το μερίδιο ευθύνης σε αυτούς που το προτείνουν στην Ειρήνη Καζαριάν».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα