Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Social Media Facebook Marketing

Κοινοποίηση



Οι Εκδόσεις ΠΛΗΘΩΡΑ, παρουσιάζουν την έκδοση του βιβλίου  του Διαμαντή Κιτρίδη SOCIAL MEDIA, FACEBOOK MARKETING.

Είναι η ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SOCIAL MEDIA MARKETING στην ελληνική αλλά και  ξένη βιβλιογραφία από τον expert των social media Διαμαντή  Κιτρίδη. Όλες οι θεωρίες που εμπεριέχονται μέσα στο βιβλίο έχουν διατυπωθεί σε τοπικά και διεθνή συνέδρια. Επίσης, περιέχει έναν ολοκληρωμένο πρακτικό οδηγό Social Media Marketing για τους επαγγελματίες του Marketing αλλά και για τους μικρούς επιχειρηματίες που ασχολούνται από μόνοι τους με την προώθηση της επιχείρησής τους.

Το βιβλίο, είναι συνέκδοση με τις εκδόσεις Ευρασία, αναλύει διεξοδικά τις επιστημονικές τεχνικές των Social Media με αιχμή το Facebook και θέτει τις βάσεις για το πώς αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν σαν εργαλεία προώθησης από επιχειρήσεις και επαγγελματίες.  Περιλαμβάνει όλες τις διεθνείς πρακτικές και τις θεωρίες που έχει αναπτύξει σε διεθνή συνέδρια ο Διαμαντής Κιτρίδης, καθώς και τη στρατηγική που έχει εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια σε κορυφαίους ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι το απόλυτο εργαλείο για να μπουν τα όρια και οι κανόνες στον ωκεανό της διαδικτυακής πληροφόρησης που βρισκόμαστε σήμερα. Tο Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη αποδειχθεί πραγματικό δώρο για τις επιχειρήσεις. Όμως, πριν αρχίσουν να τις χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις, θα πρέπει να καταλάβουν πώς μπορούν να αξιοποιηθούν σωστά ώστε να τους αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Εκδόσεις Πληθώρα
T: 210 3614968 | F: 210 3613581
www.plethoraeditions.com | info@plethoraeditions.com

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα